fbpx

Stavanger Mekaniske søker oppmålingsingeniør

Stavanger Mekaniske søker nå etter deres nye oppmålingsingeniør!

Søknadsfrist 27. juni

Om stillingen:

På vegne av Stavanger Mekaniske, har vi i Q10 Personell gleden av å utlyse stillingen etter deres nye oppmålingsingeniør! Som deres nye kollega, vil du komme inn i et fantastisk arbeidsmiljø, hvor man sammen har fokus på å spille hverandre gode, og være et godt lag som er opptatt av å ha det gøy på jobb! Fra bowling, sandvolleyball og minigolf til gode middager sammen 🙂

Med stort mangfold på tvers av fagdisipliner, vil man bli en del av rundt 70 engasjerte kollegaer, som har lang erfaring innen fabrikasjon av rør og strukturer i alle materialkvaliteter, og som er spesialisert rundt fabrikasjon av rør og stålkonstruksjoner. 

Hva innebærer stillingen som oppmålingsingeniør?

Hovedoppgaver:

 • Elektronisk oppmåling av rørspooler og strukturer med totalstasjon
 • Oppmåling i prefab, on- og offshore
 • 3D laser scanning 
 • 3D design

 

Hvem ser vi etter?

 • En god lagspiller som er selvstendig, nøyaktig og løsningsorientert
 • Du har relevant BSc eller MSc utdanning. Lang erfaring kan veie opp for manglende utdanning
 • Ønskelig med 1-3 års relevant arbeidserfaring

 

Personlige egenskaper:

 • Selvstendig og strukturert
 • Tillitsvekkende og energisk
 • Løsningsorientert og en god lagspiller
 • God på å prioritere og få ting gjort

 

Hvem får du jobbe med?

Ditt nærmeste team består i dag av Henrik som er Teknisk leder, Svein Erik som er Prosjektingeniør og Mathias som er Lærling.
Resten av laget består av et mangfold av rørleggere, ingeniører, sveisere, lærlinger, formenn, prosjektledere, administrativt personell, hjelpearbeidere og mange andre. Vi er rundt 70 engasjerte lagspillere i Stavanger Mekaniske, og vi er et godt lag som har det gøy på jobb!

 

På farten mens CV`en ligger hjemme?

Fortvil ikke!

Registrer e-post din og/eller telefonnummeret ditt, løs den brutalt vanskelige mattequizen nederst, så vil vi ta kontakt med deg med mer informasjon om stillingene 🙂

Og ta gjerne å legg til et spørsmål eller to om det er noe du lurer på!

6 + 14 =

Spesialist innen rør og struktur

Stavanger Mekaniske er et spesialisert selskap med lang erfaring innen fabrikasjon av rør og strukturer, i alle materialkvaliteter. Vi er eksperter på rør fabrikasjon i  eksotiske materialer, som Cu / Ni,316L, Duplex, Superduplex, Titanium, Inconel 625. Vi leverer prosjekter til kunder innen offshore og onshore virksomhet. Vi leverer komplette EPCI kontrakter til enklere oppgaver innen mekaniske disipliner. Vi kan utføre oppmåling og prosjektering, til fabrikasjon og installasjon.

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Kontakt oss
Personvern *
Sending