fbpx

Stena Recycling søker driftsleder til sin filial i Stavanger

Stena Recycling er Nordens ledende gjenvinningsselskap, hvor vi jobber med, og utvikler, sirkulære løsninger innen ulike virksomheter.

Vi gjenvinner og foredler ressurser som blir til nye råvarer og som leveres til industrier over hele verden. Med et langsiktig perspektiv på mennesker og miljø tilbyr vi bærekraftige løsninger hver dag. Vår kultur preges av innovasjon, nysgjerrighet og en ambisjon om å drive utviklingen i bransjen. Vil du være med på laget vårt – hvor vi jobber for å skape nye verdier hver dag?

Din rolle hos oss

Til vår filial i Stavanger (Randaberg kommune) søker vi nå etter en driftsleder.

Du blir en viktig del av en gruppe der samarbeid, glede og omtanke er ledestjerner.  Vi er en riktig bra gjeng som jobber i et trygt og sikkert miljø, hvor vi stiller opp for hverandre og har det gøy sammen!

 

Arbeidsoppgaver & ansvar:

 • Har personalansvar for ca. 20 medarbeiderne i produksjonen på filialen.
 • Skal sørge for løpende drift av produksjon og leveranser i hht. utarbeidede produksjons-, salgs- og leveranseplaner, inkl. lagerstyring, lossing/lasting, mottakskontroll og avvikshåndtering og at dette kontinuerlig forbedres.
 • Organisere og sørge for drift av alle aktiviteter tilknyttet filialen, herunder ansvaret for fordeling og oppfølging av arbeidsoppgaver til produksjonsmedarbeiderne. Dette arbeidet planlegges i samarbeid med filialsjef.
 • Sørge for drift i hht. SWOB/P (LEAN), herunder holde orden på uteområdene, motivere medarbeidere til å følge prinsippene, da dette går direkte på sikkerhet, kvalitet og effektivitet.
 • Stå for evt. supplering av verktøy, verne- og diverse utstyr.
 • Påse at klassifisering og dokumenthåndtering av inn- og utgående materiale skjer på korrekt vis, i hht. gjeldende rutine.
 • Påse at medarbeidere har den kompetanse og evt. får den opplæring de trenger for å kunne utføre arbeidsoppgavene på en sikker måte og i hht. rutiner og krav.
 • Utvikle helse, miljø og sikkerhetsarbeidet for filialen, i samarbeid med filialsjef, samt motivere produksjonsmedarbeiderne til å utfør sitt arbeid i tråd med gjeldene HMS-regler.
 • Sørge for rasjonelle interne logistikkløsninger og at disse kontinuerlig forbedres.
 • Utføre forefallende oppgaver, etter avtale med filialsjef.
 • Holde oversikt over produsert tonnasje samt oversikt over fravær, driftsrapporter, varelager med mer og sørge for at dette er oppdatert daglig, samt rapportere skriftlig til filialsjef i hht. gjeldende rutiner.
 • Godt og synlig samarbeid med operativ prosjektleder når vi har prosjekter og bemanning av disse. Både maskinelt og operasjonelt.
 • Skal utføre nevnte arbeidsoppgaver i samsvar med lover og forskrifter, samt selskapets policys, retningslinjer og rutiner
 • Delegere faglige oppgaver til formenn som har ansvar for sin avdeling.
 • Må forvente at man, utover nevnte arbeidsoppgaver, må kunne forvente å måtte utføre andre arbeidsoppgaver som er relevante for selskapet.
 • Som medarbeider agere ut fra Stena Metall AB’s prinsipper, trossatser og grunnverdier, samt i samsvar med lover, regler, våre Etiske Retningslinjer og kjerneverdier.

 

Vi ser etter deg som:

 • Gjerne har minimum 5-7 års relevant leder- og arbeidserfaring fra produksjon, industri og/eller gjenvinning.
 • Har inngående kunnskap om HMS.
 • Har erfaring med arbeid fra LEAN-metodikk.
 • Fagbrev i gjenvinningsfaget er en fordel.
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.
 • Grunnleggende IT-ferdigheter.
 • Har førerkort klasse B.
 • Truck- og maskinførerbevis er en fordel.

 

Ønsker du å jobbe med noe som virkelig gjør en forskjell for jorden vi lever på og for fremtidige generasjoner?

Vi verdsetter dine personlige egenskaper høyt. Det viktigste for oss er dine holdninger, ditt driv og din vilje til å bidra til vår framgang. Hos oss er vi alle lagspillere og problemløsere som hjelper hverandre i hverdagen. Vi forventer oss at du er nysgjerrig og ”på hugget”.  Du bidrar med energi og engasjement og vet å inspirere de rundt deg. 

Vi ønsker at våre ledere skal være åpne og ærlige personer, som opptrer som veivisere for våre medarbeidere og som setter dem i sentrum.

Du søker gjerne ny kunnskap. Vi ønsker at alle våre medarbeidere skal utvikles – og vi vil støtte deg på veien. Gjennom god forretningsforståelse bidrar du til å skape sterke resultater og på å levere på våre høye kvalitetskrav. Du bidrar til å sikre kvalifiserte medarbeidere i alle ledd i produksjonen, og bidrar til at medarbeidere får utviklingsmuligheter og oppfølging.

Du er kommunikativ og tydelig og har stor interesse for for fagfeltet og fremstår derfor som inspirasjonskilde og samarbeidspartner for alle involverte i bedriften. Du er god på å gi andre klare retningslinjer, og motiverer og dyktiggjør andre. Du viser respekt for andre teammedlemmers meninger og bidrag, er en god lytter, en støttespiller både for leder og medarbeidere og du bryr deg om andre. 

Å jobbe hos oss innebærer at du blir en del av en bransje som blir viktigere for hver dag – og der sikkerheten alltid settes først.

Som en del av vårt mangfolds- og inkluderingsarbeid oppfordrer vi spesielt kvinner til å søke jobben hos oss.

Vår visjon er ”Together we create a sustainable tomorrow”. Det starter med deg. Stillingen rapporterer til Filialsjef.

Søknadsfristen går ut om:

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Høres dette ut som deg? Da vil vi gjerne at du søker på stillingen!

Aktuelle søkere kontaktes fortløpende. Søknadsfrist: 31. januar

It starts here

Bli bedre kjent med Stena Recycling:

Ved vår filial i Mekjarvik i Randaberg kommune gjenvinner vi store mengder jern, skrapjern, metaller, EE-avfall (elektrisk og elektronisk avfall) og batterier årlig. Vi er regionens ledende anlegg for miljøriktig gjenvinning av slikt avfall fra offshore (olje og gass), industri, bedrifter og kommuner. Våre dyktige ansatte forvandler årlig rundt 70 000 tonn med avfall til nye råvarer som går inn i smelteverk og annen prosessindustri.
Anlegget er optimalt utformet for håndtering av avfall fra olje- og gassindustrien, med dypvannskai, stasjonær saks og mobilt løfteutstyr og mobile sakser.

 

 

Er din bedrift på jakt etter nye kollegaer?

Kontakt Q10 Personell

Med over 70 års bransjeerfaring skal du som kunde føle deg trygg på at vi i Q10 Personell har kompetansen som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk som du som vår kunde nyter godt av.

Å forutsi jobbatferd og finne fram til den ene riktige kandidaten er en tidkrevende prosess. Det krever et bevisst forhold til bruk av metoder som evner å predikere arbeidsprestasjon. For å kunne levere treffsikre kandidater, definerer vi sammen med deg som kunde hvilken nøkkelkompetanse vi skal vurdere kandidatene etter, hvilke rammer rundt stillingen vi skal vektlegge i utvelgelsen og øvrige kriterier som skal til for å lykkes i stillingen.

Q10 Personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde.

Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 4 måneder, hvor vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.

Kontakt oss
Personvern *
Sending