fbpx

Vi søker en engasjert Key Account Manager som er lidenskaplig opptatt av bærekraft og utvikling!

Det å jobbe hos Stena Recycling, innebærer så mangt. Det handler om bærekraft, vilje og engasjement for utvikling. Om å ha ambisjoner om å jobbe smartere, lykkes bedre og alltid utvikle seg – og oss. Er du en person som på sikt vil bli vår ekspert, slik at du kan gi de beste rådene til våre kunder og partnere? Er du en som virkelig liker å oppnå resultater, og som er lidenskaplig opptatt av morgendagens løsninger innenfor bærekraft og resirkulering? Da er det deg vi ser etter! 

 

Vi opererer i en konkurranseutsatt bransje og har en fantastisk mulighet til å gjøre det lille ekstra som utgjør hele forskjellen for våre kunder og leverandører. Vi bygger vår virksomhet, vår kunderelasjon og Stena Recyclings varemerke på en profesjonell måte. Vi leter etter deg som forstår hva vi mener når vi skriver dette og som ønsker å bidra.

 

Ønsker du å jobbe med noe som virkelig gjør en forskjell for jorden vi lever på og for fremtidige generasjoner?

Til vår filial i Stavanger søker vi etter en Key Account Manager. Du blir en viktig del av vårt lag, der samarbeid, glede og omtanke er våre ledestjerner. Vi er en veldig bra gjeng som jobber i et trygt og sikkert miljø, der vi stiller opp for hverandre og har det gøy sammen!

I denne rollen kommer du å få jobbe med å identifisere nye kunder og forretningsmuligheter, samtidig som du vil forvalte eksisterende kunder og partnere i henhold til strategi, budsjett og KPI-er. Du gjennomfører kundemøter, oppfølging og forhandling/reforhandling av avtaler, gjennomfører prosjekter og gir våre kunder og partnere de beste rådene om bærekraft, produkter, løsninger og tjenester. Du spiller inn nye produkter og tjenester basert på behov for å skape fornøyde og lojale kunder og for å oppnå sterke resultater. Du utarbeider handlingsplaner, presentasjoner, tilbud og avtaler til næringslivskunder/partnere.

Vi ser etter deg som:

Vi verdsetter dine personlige egenskaper høyt. Det er viktigste for oss er dine holdninger, din drivkraft og din vilje til å bidra i vår framgang. Jobbens karakter innebærer at du er en person som liker å ha et høyt tempo, er innovativ, har relasjonen med  kunden/partneren i fokus, er en kremmer og trigges av å oppnå nye resultater. Du har formell kompetanse  innen gjenvinningsfaget og/eller 5+ års erfaring fra oppsøkende salg, aller helst salg av tjenester. Du har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Førerkort klasse B er nødvendig. Har du i tillegg erfaring med CRM-system, er det et pluss.

For å trives hos oss er det viktig at du er nysgjerrig og proaktiv da vi er i konstant endring, bl.a. som følge av vårt konstante forbedringsarbeid. Du er over gjennomsnittet interessert i å utvikle en solid kompetanse og holde deg oppdatert innen gjenvinningsfaget til enhver tid. Du har en stor interesse for digitale verktøy som bidrar til å effektivisere og forbedre salgsarbeidet, med fokus på den digitale kundereisen. Og er du en faglig og sosial bidragsyter til teamet, er sjansen stor for at vi er en god match! Hos oss er vi nemlig  alle lagspillere og problemløsere som hjelper hverandre i hverdagen. Du bidrar med energi og engasjement og vet å inspirere de rundt deg.

Å jobbe hos oss innebærer at du blir en del av en stor virksomhet, med filialer både i Norge og i utlandet. Vi tror på et delegert ansvar, og det innebærer at hver og en tar ansvar for sin jobb, samt at man er med og bidrar til vår utvikling. Vårt lederskap preges av ærlighet og åpenhet. Våre ledere setter våre medarbeidere i sentrum og fungerer som veivisere ved å gi tillit og støtte. Vi samarbeider i alt vi gjør. Sammen gjør vi en forskjell, hver dag.

Vi tilbyr deg å bli en del av et av bransjens ledende selskap, med gode utviklingsmuligheter. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger samt bilordning.

Hos oss blir du en del av et miljø der fokus på sikkerhet, lagånd, energi og utvikling verdsettes høyt. Når våre medarbeidere utvikles, utvikles vi som virksomhet.

Det starter med deg!

 

Søknadsfristen går ut om:

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Høres dette ut som deg? Da vil vi gjerne at du søker på stillingen!

Aktuelle søkere kontaktes fortløpende. Søknadsfrist: 31 oktober.

Bærekraft i praksis!

Bli bedre kjent med Stena Recycling:

Ved vår filial i Mekjarvik i Randaberg kommune gjenvinner vi store mengder jern, skrapjern, metaller, EE-avfall (elektrisk og elektronisk avfall) og batterier årlig. Vi er regionens ledende anlegg for miljøriktig gjenvinning av slikt avfall fra offshore (olje og gass), industri, bedrifter og kommuner. Våre dyktige ansatte forvandler årlig rundt 70 000 tonn med avfall til nye råvarer som går inn i smelteverk og annen prosessindustri.
Anlegget er optimalt utformet for håndtering av avfall fra olje- og gassindustrien, med dypvannskai, stasjonær saks og mobilt løfteutstyr og mobile sakser.

 

 

Om Q10 Personell

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.