Bufab søker lager- og logistikkoperatør

Til sin avdeling på Klepp søker nå Bufab Norge AS deres nye kollega som vil gå inn i rollen som lager- og logistikkoperatør. 

Hvorfor jobbe hos Bufab?

Bufab er et sted for deg som trives i et sammensveiset team med høye ambisjoner. Vi tilbyr et arbeidsmiljø hvor du daglig vil bli utfordret og oppmuntret til å vokse både personlig og profesjonelt. Hos oss får du muligheten til å arbeide med innovative løsninger og kontinuerlig forbedre våre arbeidsprosesser i henhold til Bufab Best Practise.

Hva innebærer jobben?

Som lager- og logistikkoperatør vil du være ansvarlig for å motta og kontrollere innkommende varer i tråd med våre kvalitetsrutiner. I samarbeid med innkjøpere eller selgere vil du håndtere produkter og vedlikeholde lagerbeholdningen gjennom kontinuerlig opptelling.

Du vil pakke varer i henhold til kundebestillinger og sørge for at forsendelsene blir sendt med passende transportører. Det vil også være en del av din rolle å administrere påfyll hos våre logistikkunder i Stavanger-regionen etter avtalt plan.

Hvem ser vi etter?

Den ideelle kandidaten for denne stillingen er en person som følger prosedyrer og lokale lover til punkt og prikke. Du er alltid på jakt etter måter å forbedre våre lagerprosedyrer og operasjoner.

Vi ser etter noen som er effektiv i sitt arbeid med påfylling og plukking, og som opptrer profesjonelt som Bufabs ansikt utad hos kundene.

Du bør være komfortabel med å jobbe selvstendig, men også kunne samarbeide godt med teamet for å sikre at vi følger HSE (HMS) krav i henhold til lokal lovgivning.

Bli kjent med Bufab

Bufabs virksomhet handler om engasjement, hurtighet og tillit. Vi leverer løsninger, ikke produkter. Våre medarbeidere liker å være en del av Bufab-laget og er alle entreprenører med et internasjonalt blikk.

Vi har i dag over 1800 medarbeidere i 28 land. Det er medarbeiderne våre som gir oss framgang, og vi er alltid på jakt etter nye dyktige og ambisiøse mennesker som ønsker å styrke selskapet vårt og gå løs på alle utfordringer som måtte oppstå. Det vi kan tilby er frihet, ansvar og utviklingsmuligheter i et særdeles internasjonalt rettet selskap som har en utpreget entreprenørånd. Bufab har dessuten klart å bevare mye av den jordnære og personlige følelsen som har preget selskapet helt siden oppstarten i 1977.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Lager- og logistikkoperatør
Sted: Klepp
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 1. april 2024

Meld din interesse