På jobbjakt?

Jobbmuligheter

Jobbmuligheter offshore

Ledige stillinger

Registrer din profil

Skal du ansette?

For bedrifter

Vår rekrutteringsprosess

Våre fagområder

Bemanning

Markedsføring

Om oss

Om Q10

Om Q10 Offshore

Medarbeidere

Kontakt

Vis kontaktinfo

På jakt etter en steinkjekk arbeidshverdag?

Hvorfor jobbe hos Heidelberg Materials Tilslag Norge AS?

Heidelberg Materials Tilslag Norge AS, med kontorer på Forus i Sandnes, søker nå en salgssjef som vil bli med oss inn i en svært spennende fremtid!

Blir du vår nye salgssjef, vil du få muligheten til å være en del av et verdibasert selskap som legger stor vekt på bærekraft og innovasjon i alle ledd. Heidelberg Materials Tilslag Norge AS er en ledende produsent innen stein, grus, og sand, med et årlig salg på nær 3 millioner tonn. Som en del av Heidelberg Materials-konsernet, står vi frem som en global leder i sement og tunge byggematerialer.

I salgsteamet vårt, med kontorer sentralt plassert på Forus, vil du jobbe tett sammen med dine to kollegaer, som begge har jobbet i selskapet i 40 år! Så vi kan trygt si at du vil få en svært god opplæring, og ha tilgang til kunnskapsrike kollegaer når de gode diskusjoner skal gjennomføres, og avgjørelsene skal tas.

Hos oss er vi opptatt av å ha en arbeidsplass der ideer verdsettes, og hvor det er rom for både personlig og profesjonell vekst. Vi har et arbeidsmiljø som er uformelt, og hvor latteren sitter løst. Selv om vi alle sitter på egne kontorer, er veien kort til naboen for gode råd, diskusjoner og sosial kaffeprat.

Som en del av Heidelberg Materials, verdens største produsent i vår bransje, får du en trygg jobb, med stabile rammer og et svært høyt fokus på det kommende grønne skifte! Faktisk er åpningen av verdens første anlegg for karbonfangst i betongindustrien like rundt hjørnet – Og det er vi stolte av å stå bak!

Som salgssjef vil du naturligvis få gode betingelser du vil være fornøyd med, og bli en del av et selskap med stolt historie, og store fremtidige ambisjoner.

Hva innebærer jobben?

I rollen som salgssjef vil du ha det overordnede ansvaret for salg og distribusjon av våre produkter fra våre seks produksjonssteder og tre terminaler.

Du vil lede et team av fire og samarbeide tett med våre logistikk- og befraktningsavdelinger for å sikre at våre logistikkløsninger er både effektive og bærekraftige.

Din hverdag vil involvere aktivt salgsarbeid, strategiutvikling, og styring av både budsjetter og menneskelige ressurser. Videre vil en svært sentral arbeidsoppgave være å vedlikeholde og utvikle sterke kunderelasjoner, utforske nye markeder, og forvalte viktige partnerskap med rederier og meglere.

Du vil også spille en sentral rolle i å forme optimal integrasjon mellom salg og produksjon, og planlegge logistikken i våre operasjoner sammen med et sterkt faglig team på tvers av våre lokasjoner i Nord-Europa. 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en strategisk og operativt dyktig leder med solid erfaring fra anleggsbransjen, ideelt sett med bakgrunn i salg av til asfalt, betong og/eller entreprenør kunder. Du bør ha noen år med relevant erfaring, inkludert ledelseserfaring.  En sterk kommersiell og økonomisk forståelse, kombinert med innsikt og forståelse for logistikk er svært ønskelig. Du må ha utmerkede kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, og erfaring med SAP og SuperOffice er en fordel, men ikke et krav. Vi verdsetter egenskaper som struktur, pålitelighet, og evnen til å arbeide målrettet sammen med ditt team. Ditt engasjement for bærekraft og din evne til å se både detaljer og det store bildet vil fort være avgjørende for å lykkes i rollen.

Før var vi kjent som NorStone,

Bli kjent med hva Heidelberg Materials Tilslag Norge AS gjør:

Bli kjent med Heidelberg Materials

Heidelberg Materials er en av verdens største produsenter av tunge byggematerialer. Vi er blant de ledende på markedet innenfor sement, pukk, og betong, og tilbyr byggevarer og løsninger i hele verdikjeden. Vi har virksomhet i mer enn 50 land med over 51 000 medarbeidere på nærmere 3000 steder. Kjernen i våre aktiviteter bygger på ansvar for miljøet. Som pioner på veien mot klimanøytralitet og sirkulær økonomi innen byggevareindustrien, arbeider vi for å utvikle bærekraftige byggematerialer og løsninger for fremtiden. Via digitalisering tilbyr vi våre kunder nye muligheter.

Verdens første anlegg innen betongindustrien:

I 2024 står vårt fullskala anlegg for karbonfangst klart:

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Lotte Soma i Q10.

E-post: lotte@q-10.no

Telefon: 47 80 90 55

Stillingstittel: Salgssjef
Sted: Forus
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 20. mai 2024

Meld din interesse