Dykk inn i den tekniske verden hos IKM Subsea Motor Solutions!

Er du klar til å ta steget inn i en verden av avansert teknologi og innovasjon som IKM sin nye prosjektleder? I over 20 år har vi vært en ledende spesialist i utviklingen og produksjonen av subsea-motorer, og leverer løsninger som driver fremgang i sektorer som olje og gass, fornybar energi, akvakultur og dypvannsgruvedrift.

 

Hvorfor jobbe hos IKM Subsea Motor Solutions?

Arbeid med oss og opplev hvordan det er å være en integrert del av et team som forplikter seg til pålitelighet og innovasjon. Med en stadig økende arbeidsmengde, ser vi etter en dedikert teknisk prosjektleder som er klar for å bli et verdifullt medlem av vårt dyktige team. Fra dag én, vil du ha en aktiv rolle og arbeide side om side med erfarne kolleger, engasjere deg i hele prosessen fra design til produksjon og testing av våre avanserte motorer.

Vi tilbyr naturligvis betingelser som gjenspeiler din kompetanse og engasjement, samt et aktivt og sosialt arbeidsmiljø der du vil kunne trives både profesjonelt og personlig. I tillegg har du tilgang til firmaleiligheter både i Sirdal og Malaga, som gir deg og din familie muligheten til å oppleve ulike kulturer og omgivelser, samtidig som dere nyter en behagelig og hjemmekoselig base.

Vi er opptatt av å skape en balanse mellom arbeid og livsstil, og ønsker å sikre at du trives i din rolle hos oss. Vi oppfordrer til kontinuerlig læring og utvikling, slik at du kan vokse både faglig og personlig. Din suksess er vår suksess, og vi ser frem til å dele denne spennende reisen med deg.

Hva innebærer jobben?

I rollen som teknisk prosjektleder hos IKM Subsea Motor Solutions vil du være en vital brikke i utviklingen av neste generasjons subsea-motorer. Dine dager vil være fylt med å jobbe fremme ved teknologiens spiss, der du skal koordinere og lede prosjekter fra konseptualisering til realisering. Du vil håndtere sammensetningen av tekniske rapporter og dokumentpakker, noe som krever en metodisk og detaljorientert tilnærming. Videre vil du være ansvarlig for utvikling av mekaniske komponenter, en rolle som krever dybdekompetanse i engineering og mekanisk design. Drift og testing vil også falle under ditt ansvarsområde, hvor du vil sikre at produksjonsprosessene kjører effektivt og at sluttproduktene møter strenge kvalitetsstandarder.

Din evne til å lede og inspirere vil komme til uttrykk gjennom tett samarbeid med den kommersielle prosjektlederen, hvor du sammen vil sikre at prosjektets tekniske aspekter er i tråd med kundens forventninger og selskapets mål. Med jevnlig kontakt med kunder og leverandører vil du også spille en nøkkelrolle i å opprettholde og utvikle sterke forretningsrelasjoner, samtidig som du balanserer tekniske krav og kundens behov.

Hvem ser vi etter?

Den ideelle kandidaten for rollen som teknisk prosjektleder er en person som lever og ånder for teknologi og innovasjon. Du har en naturlig nysgjerrighet for hvordan ting fungerer og en brennende lidenskap for å utforske og utvikle nye løsninger. Med en fagskolegrad innen elektro eller mekanikk, har du en solid forståelse av grunnleggende prinsipper som du er klar til å bygge videre på.

Vi ser etter en som er engasjert i sitt fagfelt, med en urokkelig vilje til å fordype seg i komplekse tekniske detaljer og utfordringer. Din serviceinnstilling og fokus på å møte kundens behov er like viktig som din tekniske dyktighet. Vi verdsetter fleksibilitet og tilpasningsevne, da våre prosjekter ofte innebærer varierte arbeidsforhold og problemstillinger.

Som kommunikator er du sterk og klar, og evnen til å bygge og opprettholde positive relasjoner med både kunder og leverandører vil være essensiell. Du er den type person som ser muligheter der andre ser hindringer, og du er alltid klar for å finne løsninger på de mest utfordrende oppgaver. Hvis du er en som brenner for faget, har en sterk vilje til å lære og vokse, og ønsker å være en verdifull del av vårt team, ønsker vi deg velkommen til å ta skrittet inn i en fremtid hos IKM Subsea Motor Solutions.

Bli kjent med IKM Subsea Motor Solutions

IKM Subsea Motor Solutions i Bryne, er en fremtredende spesialist innen utvikling og produksjon av subsea-motorer samt tilknyttede løsninger. Som en integrert del av den robuste IKM Gruppen, har vi i over 20 år vært dedikert til å levere pålitelige motorer til ulike sektorer, inkludert olje og gass, fornybar energi, akvakultur og dypvannsgruvedrift.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Prosjektleder
Sted: Bryne
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 20. mars 2024

Meld din interesse