Det handler om å skape stolte øyeblikk

Frist: 11. juli

Stillingstype: Engasjement

Liker du variert arbeid og spennende utfordringer som ofte krever litt tenking ”utenfor boksen”? Da kan dette være rette jobben for deg.

Grunnet stor arbeidsmengde søker etter flere dyktige, arbeidsomme og omgjengelige operatører til vår avdeling i Haugesund. Ønskelig med snarlig tiltredelse.

Den vi søker må være serviceinnstilt, strukturert, selvgående og ha høy arbeidskapasitet. Full opplæring vil bli gitt. Stillingen har gode langsiktige muligheter for rette kandidat.

Spørsmål til stillingen kan rettes til Morten B. Jacobsen i Q10 Personell.

 

Krav til stillingen:

– Førerkort kl. C eller CE

– Yrkeskompetansebevis (YSK)

– Fleksibel med stor arbeidskapasitet

– Prater og skriver norsk (må beherskes meget godt)

 

Vi kan tilby:

– En trygg arbeidsplass i ett selskap i vekst

– Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver

– Gode lønnsbetingelser

– Firmatelefon

– Dyktige medarbeidere

– Topp moderne utstyr

Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende. Søknadsfrist: 11 juli

Om arbeidsgiveren

JTR Gruppen har på kort tid blitt ett av Norges ledende selskap innen vedlikeholdsløsninger for vann og avløp. Med en av Norges nyeste og mest moderne bilparker håndterer våre 40 operatører nesten 13 000 ordrer per år.
Selv om selskapet er ungt strekker kompetansen seg helt tilbake til 1982. Og vi strekker oss langt for å møte kundene på deres behov når det kommer til kapasitet, responstid og service.
JTR Gruppen hadde i 2019 en samlet omsetning på ca. 100 millioner kroner og har gått med overskudd siden oppstarten i 2014. I tråd med vår ISO 9001 og 14001 sertifisering bestreber JTR Gruppen å være en markedsledende leverandør med gode holdninger når det kommer til miljø og kvalitet i alle ledd.
Det skal være trygt å velge JTR Gruppen.