Jæren Everk søker nå etter deres nye nettsjef!

Er du klar for en ledende rolle innenfor energisektoren? Jæren Everk søker nå en strategisk, økonomisk og teknisk sterk nettsjef som skal ha hovedansvaret for planlegging, bygging, drift og vedlikehold av strømnettet i Hå kommune. 

Jæren Everk søker nå etter deres nye nettsjef!

Er du klar for en ledende rolle innenfor energisektoren? Jæren Everk søker nå en strategisk, økonomisk og teknisk sterk nettsjef som skal ha hovedansvaret for planlegging, bygging, drift og vedlikehold av strømnettet i Hå kommune. 

Hvorfor jobbe hos Jæren Everk?

Hos Jæren Everk blir du en del av et engasjert team på 15 ansatte i en stabil og hyggelig arbeidsplass med et solid rykte innen leveringssikkerhet og kvalitet. Du får muligheten til å jobbe med varierte oppgaver og utfordringer som bidrar til din personlige og profesjonelle vekst. Vi verdsetter et godt arbeidsmiljø og faglig utvikling, med kort vei til beslutninger og tette relasjoner hvor alle blir sett og hørt. Jæren tilbyr også et mangfoldig næringsliv og landbruk, samt varierte attraksjoner og turmuligheter som gjør det til et fantastisk sted å bo og jobbe.

Hva innebærer jobben?

Som nettsjef vil du ha ansvaret for å lede vår nettavdeling. Du vil være i førersetet for vår videreutvikling og digitalisering av et av landets beste strømnett. Vi har fokus på sikkerhet og beredskap og god kraftsystem- og energiplanlegging.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en nettsjef som er trygg i lederrollen og som kan utvise et samlende og tydelig lederskap med evne til å sette retning, motivere og inspirere. Du bør ha relevant utdannelse på bachelor-nivå eller tilsvarende, gjerne med god kraftsystemforståelse, og en genuin interesse for mennesker og for å skape et inspirerende arbeidsmiljø. Det er også ønskelig at du har gjennomført Elektroinstallatørprøven, eller har ønske om å gjøre dette.

Bli kjent med Jæren Everk

Jæren Everk er et nettselskap og har som oppgave å drifte, vedlikeholde og fornye strømnettet i Hå kommune.

27. januar 1915 leverte Jæderen Elektricitetsverk elektrisk kraft til kommunene Hå, Varhaug og Ogna for første gang. Selskapet var frem til 28.4.2020 et kommunalt foretak med Hå kommune som eier. Jæren Everk er i dag et AS og et datterselskap av Hå Energi AS.

Arbeidet med ansattes sikkerhet prioriteres gjennom et aktivt og systematisk HMS -arbeid. Alle ansatte har et spesielt ansvar for å ivareta arbeidskollegers og egen sikkerhet i det daglige arbeidet.

Våre verdier er åpenhet, sikkerhet og ansvarlighet, og vår visjon er å alltid være på nett. Vi er opptatt av raushet og romslighet i vår organisasjon. Har du ambisjoner om en personlig karriere i en trygg og forutsigbar arbeidsplass? Da er Jæren Everk valget for deg! Stillingen rapporterer til daglig leder og er en del av Jæren Everks ledergruppe. 

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Hege Kverme i Q10.

E-post: hege@q-10.no

Telefon: 906 30 113

Stillingstittel: Nettsjef
Sted: Nærbø
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 21. juli 2024

Meld din interesse