Søker du en operasjonsjobb der ingen dager er like?

Nå søker MarLog etter ny kollega!

Hvem er MarLog?

MarLog leverer et bredt spekter av utstyr til den maritime næringen. Blant annet fendere, LEDlanterner, glassfiber-gitterrister og produkter for sklisikring tilpasset tøff bruk i ekstreme miljøer, på land og til havs. Våre produkter er fleksible, solide og har lang levetid. Det forventer vi at du også er/har. Siden 1997 har MarLog levert logistikktjenester til den maritime industrien. Høy servicegrad, tilgjengelighet, raske svar og leveranser er, og har alltid vært, vårt varemerke

Om teamet

Bli med i et dynamisk team hos MarLog, en ledende leverandør av produkter og løsninger til den maritime næringen. Vi er en bedrift som verdsetter innovasjon og kvalitet i tjenestene vi leverer til våre logistikk- og skipsagentkunder. Vi er i vekst og søker nå en proaktiv og selvgående Marine Logistics Administrator til å forsterke laget vårt.

 

Stillingens ansvarsområder

– Planlegging, koordinering og oppfølging av logistikkprosesser.

– Sørge for korrekt håndtering, dokumentasjon og leveranse av utstyr og tjenester.

– Kvalitetskontroll av sertifikater og utstyr.

– Service av fendere.

– Aktiv kommunikasjon med kunder, fartøy, underleverandører og transportører. 

– Utføre tjenester i forbindelse med klargjøring av forsendelser til offshore installasjoner, samt mottak av returlast. 

– Varemottak, kontroll og manifestering av last.

– Pakking og sikring av last.

– Mottak og kontroll av returlast, samt forsendelse til endelig mottaker etter instruks fra kunde.

– Assistere ved betjening av sentralbord. 

– Mulighet for å delta i vaktordning.

Hvem ser vi etter?

MarLog ser etter deg som er proaktiv og selvgående i ditt daglige arbeid. Det vil være en stor fordel, men ikke et krav, om du har maritim bakgrunn. En formell utdannelse er heller ikke et krav. Det er deg som person vi ser etter!

Vi håper en tidligere leder vil kunne beskrive deg som serviceinnstilt og tillitsvekkende. Som person er du gjerne nysgjerrig, lærevillig og ivrig.

En ting er sikkert: Du vil ha gleden av å jobbe med svært entusiastiske medarbeidere som gleder seg til å ta imot en ny kollega! De vil legge til rette for at du vil lykkes i rollen, og du vil merke at du blir en del av et meget kompetent og inkluderende miljø, hvor sosiale samlinger er tilsvarende viktig som profesjonalitet og knallhardt arbeid!

Kompetansekrav

– 3-5 års erfaring fra logistikk eller maritim sektor er ønskelig.

– Høy serviceinnstilling og gode kommunikasjonsevner.

– Flytende i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

– Selvdreven med god evne til å arbeide selvstendig og i team.

– Noe teknisk og mekanisk forståelse.

– God kjennskap til offshore terminologi.

– Dyktig med IT-verktøy.

– Truckførersertifikat.

– Førerkort klasse B.

Hva MarLog tilbyr

– En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.
– Et engasjert og profesjonelt arbeidsmiljø.
– Konkurransedyktige betingelser.
– Muligheter for personlig og faglig utvikling.

Hvordan du vil bidra

Som en del av MarLog-teamet vil du bidra til å opprettholde og styrke vår posisjon i bransjen. Du vil være med å yte førsteklasses bistand til våre kunders operasjoner, og håndtere utfordringer med et smil. Vi er på jakt etter deg som er nysgjerrig, lærevillig og engasjert i å gjøre en forskjell.

Hva innebærer vaktordningen hos MarLog?

For å alltid være tilgjengelig for kundene våre har vi en vaktordning. Alle de ansatte i bedriften rullerer på å ha en uke vakt. Vaktukene kan variere svært mye, hvor man noen uker vil ha oppdrag hver eneste dag, mens andre uker er det helt stille. Vaktoppdragene er varierte, hvor noen oppgaver kan løses kun ved å ta noen telefoner og ved andre oppdrag er det behov for å rykke ut i felten. Selv om det tidvis kan være krevende å ha vakt er dette godt kompensert, og du får til og med en avspasseringsdag i etterkant.

Når du har vakt må du være i operativ tilstand og ikke alt for langt i fra arbeidsplassen. Det aller viktigste er å være løsningsorientert og påskrudd.

En arbeidsplass som ikke ønsker å være A4

Blir du en del av MarLog, vil du raskt oppdage at arbeidsmiljøet og gjengen du jobber sammen med, er sammensveiset og svært opptatt av å ha det kjekt sammen på jobb! Morgenkaffen som serveres rundt 08:30 er hellig, og drøsen er viktig for å få en maksimalt god start på dagen!

MarLog er opptatt av å ha meningsutvekslinger og diskusjoner der alle blir hørt, og der alle får anledning til å påvirke prosesser og forbedringsmuligheter. Og det fine med å ha stor takhøyde, er at det har åpnet opp muligheten for å lage en fantastisk flott balkong i andre etasje, hvor grillen står sentralt når været i Rogaland viser seg fra sin bedre side!

MarLog håper at deres nye kollega vil komme inn med entusiasme, og sterke og gode meninger som vil bidra til å ta dem til nye nivåer.

Stillingstittel: Operasjonskoordinator
Sted: Stavanger
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 20. mars 2024

Meld din interesse