Møller Bil Sør-Rogaland søker fremtidens biltekniker

26. februar 2021 | Teknisk personell og ingeniørfag

Frist: 4 april

Stillingstype: Heltid 

Møller Bil er markedsledende mht. produkt og teknologiutvikling. I den anledning er vi på vegne av Møller Bil på jakt etter fremtidens tekniker som ønsker å være en del av en revolusjon innen bilteknologien.

Tilsynelatende alt i samfunnet er i ferd med å bli digitalisert, og det gjelder også bilbransjen. Moderne elbiler og ladbare hybrider – selv nyere biler med forbrenningsmotor – er proppfulle av avansert teknologi.

Teknologiutviklingen har stor beytning for forbruksmønsteret til oss som bilister, men det medfører også store endringer for de som skal ordne opp når noe går galt.

Stadig flere feil utbedres ikke lenger av en mekaniker i en kjeledress tilgriset med oljesøl. Faktisk er selve begrepet mekaniker i ferd med å bli avleggs. I stedet er det diagnoseteknikere og fagteknikere som feilsøker og utbedrer feil på bilen din – eksperter på sine områder som tar yrket inn i fremtiden.

Er du Møller Bil sin nye bilkirurg?  

Kjennetegner det deg at du har datamaskinen som verktøy nummer én? Da kan dette være stillingen for deg.

Dine hovedoppgaver vil være å stille diagnoser på utfordrende problemstillinger på Møller Bil sine biler, slik at deres produksjonsteknikere raskt kan utbedre feilen. Samt bidra i produksjon der hvor kompetansen din behøves.

 

Møller Bil tilbyr:

  • Teknisk opplæring innenfor nødvendig område for å sikre den beste kompetansen. Møller Bil har stor tro på at høy kompetanse lønner seg og legger stor vekt på kompetanse utvikling. Inkompetanse koster enda mer…

  • Konkurransedyktige betingelser

  • En spennende hverdag sammen med ett fantastisk team som alle streber mot å bli best.

  • Fantastiske kolleger og et kjempe godt arbeidsmiljø som kan dokumenteres gjennom Great Place To Work

Søk på stillingen

Søk på stilling
 
Maksimal filstørrelse: 8MB
Tillatt filformat: PDF. Maks antall filer: 5 stk.
 
Personvern *
Sending