Thermax søker ny prosjektleder 

Er du klar for å lede spennende prosjekter med et sterkt fokus på innovasjon og bærekraft? Thermax i Sandnes søker en engasjert og dyktig prosjektleder som er klar for å ta ansvaret for å drive prosjekter fremover. Med din selvstendighet og ansvarlige tilnærming, har du en unik mulighet til å bidra til vårt mål om å forbedre brannsikkerheten i Norge.

Hvorfor jobbe hos Thermax?

Hos Thermax blir du en del av et ledende selskap innen brannsikring, etablert i 1990 som en av de første aktørene i Norge innen dette feltet. Med vårt fokus på digitalisering, bærekraft gjennom vår Miljøfyrtårnsertifisering, og en solid støtte gjennom vår tariffavtale, tilbyr vi et arbeidsmiljø som både er fremtidsrettet og trygt. Vår styrke ligger i våre ca. 110 dedikerte ansatte fordelt på flere avdelingskontorer, som alle arbeider sammen for å sikre og forbedre brannsikkerheten over hele landet.

Hva innebærer jobben?

Som prosjektleder hos Thermax vil du ha ansvar for å styre prosjekter fra A til Å. Dette inkluderer alt fra bemannings- og produksjonsplanlegging til kundedialog. Du vil også håndtere montasje og utførelse av stålisolering, brannmaling, og branntetting på prosjekter i regionen. Din evne til å være selvstendig og få ting gjort, sammen med din ansvarlige tilnærming til arbeid og oppgaver, vil være avgjørende for suksess i denne rollen. I hektiske perioder vil du bli med ut i felten, og bistå våre montører med ulike oppgaver, og få gode erfaringer fra ulike arbeidshverdager.

Hva kan Thermax tilby?

Vi tilbyr deg en strålende mulighet til å jobbe i et selskap som er ledende innen sitt felt, hvor du vil kunne påvirke og bidra til viktige prosjekter. Med vår satsing på digitalisering og bærekraft, får du en sjelden sjanse til å arbeide i et miljø som ikke bare ser fremover, men også tar vare på planeten vår. Vi tilbyr naturligvis betingelser du vil være godt fornøyd med og AFP ordningen er på plass. Du vil få muligheten til å vokse profesjonelt i et støttende og engasjerende arbeidsmiljø. Pizza og felles hygge er noe vi setter høyt, spesielt etter hektiske uker. Og om vi i tillegg vekker hverandres konkurranseinstinkt gjennom bowling, shuffle eller andre gøyale aktiviteter, er after work hyggen komplett! 

Hvem ser vi etter?

Vi er på utkikk etter deg som er selvstendig, med en naturlig evne til å ta initiativ og fullføre oppgaver med høy kvalitet. Du skal kunne stå i førersetet for prosjekter, lede team effektivt, og navigere i komplekse situasjoner med et kaldt hode og et varmt hjerte.

Du har utmerkede IT-kunnskaper, noe som er essensielt i en tid der digitalisering spiller en stadig større rolle i bransjen. Med førerkort klasse B, er du mobil og kan enkelt forflytte deg mellom prosjektstedene. Din evne til å kommunisere klart og tydelig på norsk, både skriftlig og muntlig, vil sikre at du effektivt kan samarbeide med team, kunder og samarbeidspartnere.

Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, eller en lignende sektor, spesielt innen brannsikring, vil sette deg i en fordelaktig posisjon. Imidlertid, hvis du har en sterk vilje til å lære og tilpasse deg, er mangel på spesifikk bransjeerfaring ikke nødvendigvis en hindring. Vi verdsetter mangfold i erfaring og perspektiver, da det er med å berike vårt allerede gode arbeidsmiljø.

Bli kjent med Thermax

Thermax er en bransjeledende totalleverandør innen brannsikring. Selskapet ble etablert i 1990, som en av de første aktørene i Norge innen passiv brannsikring. I dag består vi av cirka 110 ansatte fordelt på flere avdelingskontorer. Sammen med våre leverandører og samarbeidspartnere bidrar vi til å bedre brannsikkerheten i hele Norge.

Hvorfor velge oss som partner?

• Over 30 års erfaring innen brannsikring
• Arbeider med konkrete og offensive tiltak for å sikre en bærekraftig fremtid
• Faglig stolthet, verdibasert ledelse og drift i henhold til lover og regler
• Sterk gjennomføringsevne med eget fulldigitalisert kvalitetssikringssystem
• Kontinuerlig arbeid med å sikre best mulig opplæring av ansatte
• Gode referanseprosjekter fra alle typer bygg

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Prosjektleder
Sted: Sandnes
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 11. mars 2024

Meld din interesse: