Med frihet og fleksibilitet i fokus: Timeit AS søker IT konsulent

Timeit AS er på utkikk etter en Senior IT-konsulent med hjerte for både teknologi og tradisjonell kundeservice. Med base i vårt moderne kontor i Kuppelen på Øksnevad Næringspark, gir vi deg muligheten til å unngå morgenkøen på Forus, og i stedet fokusere på det som virkelig teller – våre kunder.

 

Hvorfor jobbe hos Timeit?

  Ideell arbeidsplass for teknologi og serviceentusiaster

  Hos Timeit AS får du muligheten til å jobbe i en IT-bedrift som verdsetter både den nyeste teknologien og solid, gammeldags kundeservice. Vi er stolte av vår evne til å integrere nyskapende løsninger med pålitelige serviceprinsipper, og dette balanserer vi hver dag for å møte våre kunders varierte behov.

  Strategisk beliggenhet for enkel pendling

  Vår arbeidsplass, Kuppelen på Øksnevad Næringspark, er ikke bare moderne og godt utstyrt, men ligger også i umiddelbar nærhet til togstasjonen, og med god avstand til morgen- og ettermiddagsrushet på Forus. Denne beliggenheten gir også en unik nærhet til naturen rundt, perfekt for lunsjpauser eller en luftetur etter arbeid.

  Fleksibilitet og frihet i arbeidshverdagen

  Vi forstår viktigheten av balanse mellom arbeid og privatliv. Derfor tilbyr vi stor grad av fleksibilitet, slik at du kan tilpasse din arbeidsdag og -uke etter dine behov. Dette gir deg muligheten til å jobbe effektivt og samtidig nyte en frihet som er sjelden i bransjen.

  Betingelser og bonusordninger

  Vi tilbyr ikke bare en lønn du naturligvis vil være fornøyd med, men også selvfølgelig bilgodtgjørelse og en årlig bonusstruktur til alle ansatte. Dette sikrer at alle våre ansatte er direkte investert i og deler i selskapets suksess.

  Faglig uvikling og sertifiseringer

  Hos Timeit AS er det viktig at alle ansatte holder seg oppdaterte og videreutvikler seg innen sitt fagfelt. Vi tilbyr derfor tilgang til sertifiseringer og kurs, både internt og eksternt, noe som gjør at du stadig kan heve din faglige kompetanse og stå sterkere i jobben.

  Et inkluderende og støttende arbeidsmiljø

  Vi legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø hvor alle medarbeidere føler seg verdsatt og inkludert. Vi tilbyr regelmessige teambuilding-aktiviteter og sosiale sammenkomster, både for å styrke teamånden og for å sikre at nye ansatte føler seg godt integrert.

  Mulighet for mentor- og lederroller

  Ettersom du vokser i din rolle hos Timeit, vil det også være muligheter for å ta på seg mentorskap og ledelsesroller i selskapet. Dette gir deg sjansen til å påvirke og forme fremtidige talenter i bedriften, samt utvikle dine egne lederegenskaper.

  Hva innebærer jobben?

   

  • Ansvar for drift og vedlikehold: Du vil ofte ha hovedansvar for drift, vedlikehold og utvikling av IT-systemer, som krever en variabel mengde teknologikompetanse.
  • Variert hverdag: Din arbeidsdag vil variere mellom selvstendig arbeid og teamprosjekter, problemløsing og systemutvikling.
  • Løsningsorientert tilnærming: Når kunder tar kontakt, er det din jobb å være på tilbudssiden, uansett hvor triviell eller kompleks utfordringen kan være.
  • Direkte kundeoppfølging: Du blir våre kunders faste kontaktpunkt og rådgiver, hvor du tilbyr bistand både på stedet og via fjernstyring.

  Hvem ser vi etter?

  • Deg som har betydelig erfaring og kunnskap innen IT-sektoren, spesielt i kundeservice orienterte roller, og som gjerne har jobbet noe med litt større kunder.
  • Vi ser etter deg som har god kunnskap til kjente løsninger fra de ledende produsentene, og som har solid forståelse innen ulike nettverksløsninger.
  • Kan vise til god erfaring med teknisk rådgiving og prosjektledelse.
  • Er dyktig i norsk kommunikasjon, både muntlig og skriftlig, og kan håndtere kundekommunikasjon effektivt.
  • Setter pris på friheten til å styre din egen arbeidshverdag og evner å balansere frihet med ansvar.

  Bli kjent med Timeit

  Timeit AS er et IT-selskap som startet opp i 2013 og er lokalisert på Jæren. Vi har alltid hatt fokus på høy kompetanse og gode kundeopplevelser og relasjoner, og har siden starten vokst jevnt og trutt.

  Vår kompetanse og erfaring er bred, og vi kan hjelpe deg med å få stabile og driftssikre digitale arbeidsverktøy – mye av dette levert direkte fra vårt lokale datasenter på Jæren.

  Vi kan litt forenklet si at vi leverer kompetanse (konsulenttimer), tjenester (skybasert eller lokalt) og IT-produkter (datamaskiner/nettverksutstyr/programvare).

  Kontakt oss

  Har du noen spørsmål?

  Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Lotte Soma i Q10.

  E-post: lotte@q-10.no

  Telefon: 478 09 055

  Stillingstittel: IT konsulent
  Sted: Øksnevad
  Stillingstype: Fast
  Antall: 1
  Søknadsfrist: 27. mai 2024

  Meld din interesse