Vikeså Golv søker økonomisjef

Ønsker du å jobbe med økonomi og regnskap innen bygg- og anleggsindustrien? Vikeså Golv, en ledende totalentreprenør innen gulv, søker nå en dyktig og erfaren økonomisjef som er klar for å ta neste steg i sin karriere. Du vil innta en sentral rolle med stort ansvar og være en del av ledergruppen.

Hvorfor jobbe hos Vikeså Golv?

Vikeså Golv er et selskap som verdsetter innovasjon og kreativitet, og hvor din mening og ekspertise vil bli hørt og verdsatt. Vi tilbyr et stimulerende arbeidsmiljø, preget av samarbeid, åpenhet og respekt. Som en del av vårt team vil du ha muligheten til å jobbe med spennende prosjekter og bidra til videreutviklingen av selskapet. Vi tror på å investere i våre ansatte, og tilbyr derfor muligheter for faglig utvikling med relevante kurs og seminarer.

Å arbeide hos oss betyr å være en del av et dedikert team som sammen arbeider mot å sette nye standarder i bygg- og anleggsbransjen.

Hva innebærer jobben?

Som økonomisjef i Vikeså Golv vil du stå i spissen for å forme og lede selskapets økonomiske strategi. Ditt ansvarsområde vil omfatte en rekke viktige funksjoner som spenner fra daglig økonomistyring til langtidsplanlegging.

Du vil håndtere og overvåke alle aspekter av selskapets regnskap, inkludert likviditetshåndtering og finansiell rapportering. En viktig del av jobben er prosjektstyring, hvor du vil være ansvarlig for å overvåke og rapportere på økonomien i selskapets ulike prosjekter, noe som krever både nøyaktighet og strategisk tenkning.

Du vil også være aktivt involvert i budsjettprosessen, fra utforming til implementering og oppfølging. Videre innebærer rollen tett samarbeid med eksterne parter som leverandører og finansielle institusjoner, hvor du vil forhandle og vedlikeholde viktige avtaler og relasjoner. Ditt arbeid vil være avgjørende for å sikre en stabil og lønnsom finansiell drift i selskapet.

Hvem ser vi etter?

Vi søker en erfaren og dyktig økonomisjef som har en solid forståelse av bygg- og anleggsbransjen. Ideell kandidat har minimum en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, supplert med flere års relevant erfaring, fortrinnsvis i en lignende rolle.

Din bakgrunn inneholder sterk kompetanse i finansiell rapportering, budsjettstyring, og prosjektøkonomi. Du er en strategisk tenker med en analytisk tilnærming til problemstillinger. Vi ser etter en person som kan ta initiativ, jobbe selvstendig, og som trives i et dynamisk arbeidsmiljø.

Bli kjent med Vikeså Golv

Vikeså Golv som blir 20 år i år, er en totalleverandør av gulv. Fra gulvstøp, avretting og flytesparkling og HTC-sliping av betong, til tepper, teppefliser, gulvbelegg og parkett/heltre.

Vikeså Golv har bygget sitt rykte på kvalitet, innovasjon og en dyp forståelse for kundenes behov. I dag er Vikeså Golv sentralt plassert i Rogaland, med kontorer på både Vikeså og Forus, og har oppdrag over hele landet. I 2023 var omsetningen på ca. 110 millioner kroner. Vår nye økonomisjef vil naturligvis selv kunne velge hvilket kontor vedkomne ønsker å jobbe ut i fra.

Vi er stolte av vår historie, men er også ivrige etter å forme fremtiden. Som en del av vårt team vil du bidra til å skape denne fremtiden, og bringe med deg verdifull kunnskap og erfaring som vil hjelpe oss å vokse og utvikle oss videre.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Økonomisjef
Sted: Vikeså
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 18. mars 2024

Meld din interesse