På jobbjakt?

Jobbmuligheter

Jobbmuligheter offshore

Ledige stillinger

Registrer din profil

Skal du ansette?

For bedrifter

Vår rekrutteringsprosess

Våre fagområder

Bemanning

Markedsføring

Om oss

Om Q10

Om Q10 Offshore

Medarbeidere

Kontakt

Vis kontaktinfo

Vikeså Golv søker prosjektleder

Vikeså Golv vokser videre, og søker nå etter en prosjektleder som kan bidra til at vi kan legge gulv i enda flere etasjer!

Hvorfor jobbe hos Vikeså Golv?

Vikeså Golv er et selskap som verdsetter innovasjon og kreativitet, og hvor din mening og ekspertise vil bli hørt og verdsatt. Vi tilbyr et stimulerende arbeidsmiljø, preget av samarbeid, åpenhet og respekt. Som en del av vårt team vil du ha muligheten til å jobbe med spennende prosjekter og bidra til videreutviklingen av selskapet. Vi tror på å investere i våre ansatte, og tilbyr derfor muligheter for faglig utvikling med relevante kurs og seminarer. Å arbeide hos oss betyr å være en del av et dedikert team som sammen arbeider mot å sette nye standarder i bygg- og anleggsbransjen.

Hva innebærer jobben?

Som prosjektleder hos Vikeså Golv AS vil du ta roret og lede prosjekter fra konseptualisering til den endelige sluttgjennomgangen og oppgjøret. Du vil ha det overordnede ansvaret for å sikre at hvert prosjekt blir levert på tid, innenfor budsjett og med en kvalitet som overgår forventningene. Hverdagen vil være fylt med varierte oppgaver som innebærer tett samarbeid med alle avdelingene i vår organisasjon, og du vil være en nøkkelperson i å fremme en kultur av tverrfaglig samhandling og innovasjon.

Hva kan Vikeså Golv tilby deg?

Vikeså Golv AS tilbyr en mulighet for god egenutvikling i et sterkt fagmiljø. Vi sørger selvfølgelig for at du er godt fornøyd med dine betingelser, og i tillegg tilbyr vi firmabil, avtalefestet pensjon, bedriftshelsetjeneste, og tilgang til trening og mulighet for å spille en hel del golf. Vi verdsetter også det sosiale, og du vil få mange muligheter til å delta på sosiale arrangementer og være med i våre sponsorater.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er positiv, løsningsorientert, og som kan arbeide strukturert og selvstendig. Du er komfortabel med å ta avgjørelser og liker å jobbe operativt. Din engasjement og vilje til å lære vil være nøkkelen til suksess i denne rollen.

Nødvendig utdanning og erfaring inkluderer en solid bakgrunn fra bygg- og anleggsbransjen, og kjennskap til 3D tegneprogrammer. Du vil også ha behov for en god forståelse av økonomi og være kyndig i Office-pakken samt ha god formuleringsevne på norsk, både muntlig og skriftlig. Førerkort klasse B er en forutsetning. Mens erfaring med Tripletex er en fordel, tilbyr vi opplæring for rette kandidaten.

Bli kjent med Vikeså Golv

Vikeså Golv som blir 20 år i år, er en totalleverandør av gulv. Fra gulvstøp, avretting og flytesparkling og HTC-sliping av betong, til tepper, teppefliser, gulvbelegg og parkett/heltre.

Vikeså Golv har bygget sitt rykte på kvalitet, innovasjon og en dyp forståelse for kundenes behov. I dag er Vikeså Golv sentralt plassert i Rogaland, med kontorer på både Vikeså og Forus, og har oppdrag over hele landet. I 2023 var omsetningen på ca. 110 millioner kroner. Vår nye økonomisjef vil naturligvis selv kunne velge hvilket kontor vedkomne ønsker å jobbe ut i fra.

Vi er stolte av vår historie, men er også ivrige etter å forme fremtiden. Som en del av vårt team vil du bidra til å skape denne fremtiden, og bringe med deg verdifull kunnskap og erfaring som vil hjelpe oss å vokse og utvikle oss videre.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Prosjektleder
Sted: Sandnes, Vikeså
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 30. april 2024

Meld din interesse