Well Cleanup søker prosjektleder med teknisk ekspertise

Med vår base i energihovedstaden Stavanger, søker vi nå en dedikert og handlekraftig prosjektleder, gjerne med teknisk bakgrunn. Dette er din sjanse til å ta en sentral rolle i et selskap hvor dine bidrag direkte vil påvirke vår evne til å levere banebrytende løsninger til en betydelig kundeportefølje.

Hvorfor jobbe hos Well Cleanup?

Fantastisk arbeidskultur:

Fleksibilitet, eierskap og frihet under ansvar ikke bare er slagord, men prinsipper vi lever etter.

Utviklingsmuligheter:

Med spennende prosjekter innen offshore-sektoren, vil du få muligheten til å utfordre deg selv, utvikle dine ferdigheter og vokse profesjonelt. Relevante kurs og seminarer som bidrar til din videre utvikling er det en selvfølge at du skal få delta på.

Andre gode og fordeler:

 • Attraktiv lønnspakke som reflekterer din erfaring og kompetanse
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor for å støtte en balansert livsstil
 • Et dynamisk og støttende arbeidsmiljø
 • Totalt eierskap til egne prosjekter: Prosjektleder fra A til Å.
 • Mulighet for offshore reiser & internasjonale reiser

Hva innebærer jobben?

Som vår prosjektleder vil du ha ansvar for å bygge opp og strukturere prosjekter fra oppstart av, delta aktivt i implementeringen av et nytt ERP-system, og lede offshore-prosjekter. Du vil håndtere teknisk dokumentasjon og sertifikater, kontrollere utstyr inkludert dets service og vedlikehold, samt oppfølge leverandører og kunder tett. Ditt arbeid vil innebære tett samarbeid med operatører for å koordinere utstyr på prosjekter, noe som krever fleksibilitet. Det vil også være mulighet for den rette kandidaten å ta del i salgsprosesser om dette er av interesse.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en person med teknisk prosjektledererfaring, som er proaktiv, initiativrik og som har evnen til å drive prosjekter fremover. Du må ha erfaring med ERP-systemer og utmerkede kommunikasjonsferdigheter på både norsk og engelsk. Din evne til å samarbeide og håndtere ansvar er avgjørende. Vi verdsetter en lagorientert holdning, positivitet, og evnen til å jobbe selvstendig. Relevant erfaring og kjennskap til lesing av tegninger og innkjøpsprosesser, vil betraktes som en styrke.

Hvordan ser en typisk arbeidsuke ut?

I en typisk arbeidsuke hos Well Cleanup vil du finne en balansert blanding av strukturerte planleggingsmøter, kreativ problemløsning og selvstendig arbeid, alle satt i et fleksibelt arbeidsmiljø. Vår nye kollega vil komme tidlig inn og få bygge sin egen hverdag. Du vil være med å bygge opp systemer og arbeidsmåter, og det er derfor viktig at du er systematisk og strukturert. I løpet av uken vil du jobbe tett med både interne og eksterne teammedlemmer, lede prosjektaktiviteter, håndtere teknisk dokumentasjon og sikre fremdriften mot målene.

Med muligheten for hjemmekontor og fleksibel arbeidstid kan du tilpasse arbeidsdagen din for å maksimere produktivitet og arbeid/liv-balanse. Uken avsluttes ofte med en oppsummering, enten virtuelt eller ansikt til ansikt, for å feire oppnåelser, adressere utfordringer og justere planer for fremover. Denne rytmen sikrer kontinuerlig fremgang og opprettholder en kultur av åpen kommunikasjon og felles suksess.

Bli kjent med Well Cleanup

Well Cleanup leverer markedsledende løsninger for tilkobling av fleksible slanger for overføring av væsker til brønnstimulering mellom et fartøy og en plattform / rigg / skip / FPSO eller undervannsinstallasjon. Vår patenterte metode bidrar til en mer effektiv og sikker gjennomføring av slike brønnstimuleringsoperasjoner til havs gjennom raskere tilkobling og frakobling av fleksible slanger, redusert risiko for skade på personell, skip / rigg og utstyr, økt værvindu, og begrenset mulighet for utslipp av væsker til sjøen.

 

Vi utvikler teknologi for å gjøre dagens operasjoner:

  • Sikrere
   • Automatisere og fjernstyre. Reduser behovet for personell i nærheten av potensielt farlige operasjoner.
   • redusere behovet for kranoperasjoner
   • Redusere behovet for manuelt og tungt arbeid
  • Smartere
   • Færre folk 
   • utvikle teknologi som er fungerer i dårligere vær enn tradisjonell teknologi for å øke operasjonsvinduet 
   • redusere behovet for kranoperasjoner
   • effektivisere operasjoner offshore
  • Renere og mer bærekraftig
   • mindre venting og dermed bedre utnyttelse av båter og utstyr, mindre utslipp.
   •  mindre sjanse for lekkasjer og utslipp
   • utvikle teknologi som har bruksområder utover bare olje og gass virksomhet og som kan være en av brikkene i overgangen til en grønnere fremtid

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Prosjektleder
Sted: Stavanger
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 4. mars 2024

Meld din interesse