fbpx

Svalinn søker prosjektleder til Stavanger-regionen

Svalinn søker ambisiøs prosjektleder innen kjøl, frys og løsninger for næringsmiddelindustrien

års erfaring innen entreprise og totalentreprise.

ansatte som brenner for faget og leverer topp kvalitet

prosjekter levert siden oppstarten i 1946

Er du en ambisiøs og resultatorientert prosjektleder? Har du en sterk forpliktelse til HMS og sikkerhet, og ønsker å bidra til Norges ledende leverandør innen kjøl, frys, og næringsmiddelindustri? Svalinn søker prosjektleder til kontoret i Stavanger!

 

Svalinn AS er en veletablert og profesjonell aktør innen kjøl, frys, og løsninger for næringsmiddelindustrien i Norge. Vårt mål er å levere produkter og tjenester av høy kvalitet, samtidig som vi opprettholder et sterkt fokus på HMS og sikkerhet. Vi ønsker å være en pålitelig partner for våre kunder, og vi er stolte av å ha et solid omdømme i bransjen.

Bli kjent med Svalinn:

Vi bygger holdbarhet

Bli bedre kjent med stillingen:

Dine ansvarsområder:

Som prosjektleder vil du ha en sentral rolle i å drifte og styre egne prosjekter, fra start til slutt. Ditt hovedfokus vil være å sikre at våre kunder mottar et produkt som samsvarer med kontrakt og beskrivelse, samtidig som du opprettholder Svalinn som en foretrukket forretningspartner for fremtidige prosjekter. Noen av dine viktigste ansvarsområder inkluderer:

HMS og Sikkerhet: Du skal alltid prioritere sikkerhet, og det er ditt ansvar å vurdere risiko og utarbeide sikkerhetsanalyser for prosjektene dine. Du vil også sørge for at alle ansatte er klar over risikoen og iverksetter tiltak for å minimere denne. 

Planlegging og Effektivitet: Du vil ha ansvar for å planlegge og forvalte din egen tid på en effektiv måte for å sikre kontinuitet i prosjektene. Videre vil du være en tydelig ressurs for avdelingen, og sørge for at alle som arbeider på prosjektene er godt informert og kan arbeide effektivt. 

Kunderelasjoner: Du vil jobbe aktivt med å utvikle og opprettholde eksisterende kunderelasjoner, slik at det sikres gjenkjøp og langsiktig samarbeid.

Kunnskapsdeling: Gjennom dialog med kunder, leverandører og samarbeidspartnere vil du tilegne deg informasjon og markedskunnskap som kommer Svalinn og dine kollegaer til gode. Videreformidling av leads til salgsapparatet er en viktig del av dette.

Overordnede prosesser: Du vil engasjere deg i overordnede prosesser for å bidra til at Svalinn kontinuerlig utvikler verktøy og metodikk som er tidsriktige.

 Dine kvalifikasjoner:

For å lykkes i rollen som prosjektleder hos Svalinn AS, ser vi etter noen viktige kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning og erfaring innen prosjektledelse.
  • Sterk forståelse og engasjement for HMS og sikkerhet.
  • Evne til å samarbeide tett med kollegaer og bidra til et godt arbeidsmiljø.
  • Erfaring med økonomi og evnen til å optimalisere inntjeningen for bedriften.
  • God kommunikasjonsevne, både muntlig og skriftlig.
  • Evne til å arbeide selvstendig, ta initiativ og løse utfordringer.

 

Vi tilbyr:

Svalinn AS tilbyr deg en spennende og utfordrende stilling som prosjektleder i et veletablert selskap med en ledende posisjon i bransjen. Du vil få muligheten til å arbeide med varierte prosjekter og utvikle dine lederegenskaper. Vi verdsetter våre ansatte og tilbyr gode betingelser som du vil være fornøyd med, samt muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag.