fbpx

Total Betong satser på betongfaget!

Nå søker de kranfører, BAS & fagarbeidere!

Vi satser på betongfaget!

En jobb i Total Betong er perfekt for deg som ønsker en variert arbeidshverdag med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

På arbeidsplassen er de opptatt av å ha det kjekt sammen, og bygge gode relasjoner. Total Betong er opptatt av å være en raus arbeidsgiver, som aktivt legger til rette for at man kan finne på kjekke aktiviteter sammen i form av div sosiale arrangement og turer for de ansatte.

Kranfører:

Vi søker G2 kranfører til arbeid på anlegg lokalt i regionen, men med mulighet for å reisejobber for dem som ønsker det. 

Riktig kandidat må ha G2 krankurs og sertifikat, samt kunne jobber trygt og nøyaktig.

I rolige perioder må man påberegne å hjelpe til med andre arbeidsoppgaver på anlegget. Det er fordel om man har erfaring innen betongbransjen.

BAS:

Vi har behov for en BAS på byggeplassene våre. Ønsker du å være BAS for en ung og fremadstormende gjeng? Synes du det virker kjekt å ta vare på læringer samt trives med å utvikle mennesker? Da søker vi deg som er strukturert og moden, med god IT forståelse. Det er ønskelig med tidligere ledererfaring på byggeplass eller lang arbeidserfaring innen bransjen.

Fagarbeidere:

Ønsker du å jobbe i et kjekt og positivt arbeidsmiljø? Liker du å ta alle utfordringer på strak arm sammen med gode kollegaer, og lever under mottoet «Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær»? Er du betongarbeider med fagbrev eller har arbeidserfaring innenfor bransjen? Da håper vi at du søker på stillingen! Arbeidsoppgaver: Forskaling, armering og gulvstøp/dekker.

Har du spørsmål om stillingen?

Tor Magne Gramstad - Avdelingsleder Betong

Ta kontakt med Tor Magne Gramstad på telefon 932 41 780 eller send en e-post til tor.magne.gramstad@totalbetong.no .

Søknadsfrist 23. mars

Vi intervjuer potensielle kandidater fortløpende.

 

Trygg

Kompetent

Ærlig

Total Betong – Hvem, hva & hvor?

Total Betong er en nasjonal aktør innen totalentreprenørbransjen. Vi utvikler og leverer alle typer bygg og anlegg, og har opparbeidet spisskompetanse innen settefiskanlegg. Betongavdelingen vår har god kapasitet og leverer betongentrepriser til alle kunder. Vi har godkjenning i den høyeste tiltaksklassen, T3

 

Total Betong har oppdrag langs hele Norges kystlinje fra nord til sør, med hovedkontor i Bryne på Jæren og avdeling i Bodø. Fokus på helse, miljø og sikkerhet er høyt hos oss. Vi vil at alle skal ha en trygg og god arbeidsplass. Målet er null skader. Vi jobber systematisk og har digitalisert oppgavene som gir oss en effektiv og kontinuerlig forbedring.

Siden starten i 2011 har Total Betong gjennomført mer enn 250 prosjekter. Våre dyktige og erfarne medarbeidere særpreges av gjennomføringskraft og evne til å se gode løsninger. Vi er i forkant når det gjelder å ta i bruk ny teknologi, og vi utfordrer gjerne tradisjonelle løsninger. Gjennom tett samspill med kundene utvikler og bygger vi prosjektene – der kunden er.

ferdigstilte prosjekter

Engasjerte medarbeidere

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Kontakt oss
Personvern *
Sending