Total Betong søker BIM-koordinator og prosjekteringslederassistent

Hvem ser vi etter?

 

Total Betong vokser og ønsker å styrke laget sitt med en BIM-koordinator og prosjekteringslederassistent til en nyopprettet stilling i selskapet.

Vi søker deg som fenges av å jobbe med data og system, og trives i godt lag inne på kontoret sammen med dine smilende kollegaer. Den rette personen for stillingen vil assistere prosjekteringslederne i Total Betong, men også ha tett dialog med andre prosjektledere og funksjoner i bedriften.  

En jobb i Total Betong er perfekt for deg som ønsker en variert arbeidshverdag med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

På arbeidsplassen er de opptatt av å ha det kjekt sammen, og bygge gode relasjoner. Total Betong er opptatt av å være en raus arbeidsgiver, som aktivt legger tilrette for at man som kollegaer kan finne på kjekke aktiviteter sammen i form av sommerfest, julebord og andre sosiale arrangement. Selskapet har også blant annet tatt sine ansatte med på turer til utlandet, deriblant til Barcelona, Warszawa og Nice!

Total Betong er opptatt av å utvikle både selskapet og den enkelte medarbeider på en langsiktig og bærekraftig måte.

Relevante kurs og seminarer som du føler at vil videreutvikle deg som person og medarbeider vil du få mulighet til å delta på! Hos Total Betong vil du motta betingelser du vil være godt fornøyd med.

Vi håper at DU som ønsker en spennende og langsiktig karriere hos Total Betong, søker på stillingen innen 31. oktober.

 

  Arbeidsoppgaver:

  Arbeidsoppgavene i stillingen vil være todelt. Som BIM koordinator vil du bistå gjennom å legge, og definere rammene for BIM i ulike prosjekter.

  I det daglige benyttes Solibri og Navisworks, og det vil være en fordel med erfaring fra nevnte program, men opplæring vil naturligvis bli gitt ved behov for den rette kandidaten. En viktig del av jobben vil være å kjøre kollisjonssjekker i prosjekter via BIMcollab, og følge dette opp i tett samarbeid med dine kollegaer og eksterne samarbeidsaktører. 

  I andre del av rollen vil du være prosjekteringsleders assistent og bistår prosjektleder eller prosjekteringsledere i ulike prosjekt. Total Betong ønsker å legge til rette for at den riktige kandidaten på sikt kan utvikle seg til å bli prosjekteringsleder hos Total Betong.

   

   Ønskede kvalifikasjoner:

    Vi ser etter deg som har god helhetsforståelse, og gjerne innehar byggeteknisk eller ingeniørbakgrunn. Erfaring fra betongarbeid er ikke et krav, da en bakgrunn fra andre bransjer som ventilasjon, rør eller elektro vil bistå til å øke den interne kompetansen hos Total Betong.

    Det vil være en fordel om du har erfaring innenfor BIM, og innehar god kunnskap og interesse for data, da det vil være en svært sentral del av ditt daglige arbeid.   

    I denne jobben vil du aktivt delta på Hima prosjektet på Rjukan, et av Norges mest spennende prosjekter!

    Total Betong har startet byggingen av HIMA Seafood Rjukan sitt anlegg for landbasert oppdrett av Ørret, på Rjukan i Tinn kommune.

    Total Betong har sammen med Eyvi og Hima Seafood jobbet med utvikling, design og detaljprosjektering av anlegget siden tidlig 2020. Eyvi og Total Betong har gjennomført mange prosjekter sammen før, og det bygges videre på erfaringer og samarbeid når vi designer og bygger dette anlegget. Vi har også med flere av våre dyktige underentreprenører, blant andre Bryne Rør og Lie Ventilasjon som har vært med oss på flere anlegg tidligere.

     

    Bygget blir hele 320 meter langt, med grunnflate rundt 27.000 kvadratmeter over to plan. Dette befester Total Betong sin posisjon som den største aktøren på bygging av aquakultur.

    Har du spørsmål om stillingen?

    Har du spørsmål om stillingen?

    Grete Egeland - Kunde- og nettverksansvarlig - Q10 Personell

    Har du spørsmål om stillingen?

    Ta kontakt med Grete på telefon 90 80 72 98 eller send en e-post til grete@q-10.no

    Søknadsfrist 31. oktober

    Trygg

    Kompetent

    Ærlig

    Total Betong – Hvem, hva & hvor?

    Total Betong er en nasjonal aktør innen totalentreprenørbransjen. Vi utvikler og leverer alle typer bygg og anlegg, og har opparbeidet spisskompetanse innen settefiskanlegg. Betongavdelingen vår har god kapasitet og leverer betongentrepriser til alle kunder. Vi har godkjenning i den høyeste tiltaksklassen, T3

     

    Total Betong har oppdrag langs hele Norges kystlinje fra nord til sør, med hovedkontor i Bryne på Jæren og avdeling i Bodø. Fokus på helse, miljø og sikkerhet er høyt hos oss. Vi vil at alle skal ha en trygg og god arbeidsplass. Målet er null skader. Vi jobber systematisk og har digitalisert oppgavene som gir oss en effektiv og kontinuerlig forbedring.

    Siden starten i 2011 har Total Betong gjennomført mer enn 250 prosjekter. Våre dyktige og erfarne medarbeidere særpreges av gjennomføringskraft og evne til å se gode løsninger. Vi er i forkant når det gjelder å ta i bruk ny teknologi, og vi utfordrer gjerne tradisjonelle løsninger. Gjennom tett samspill med kundene utvikler og bygger vi prosjektene – der kunden er.

    ferdigstilte prosjekter

    Engasjerte medarbeidere

    På jakt etter nye kollegaer?

    Ta kontakt med Q10 Personell

     

    Kontakt oss
    Personvern *
    Sending