fbpx

Total Betong søker trainee!

Trygg

Kompetent

Ærlig

Hvem ser vi etter?

  Total Betong opplever for øyeblikket stor vekst og ønsker dermed å styrke laget sitt med flere flinke og engasjerte kollegaer!

  En jobb i Total Betong er perfekt for deg som ønsker en variert arbeidshverdag med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

  På arbeidsplassen er de opptatt av å ha det kjekt sammen, og bygge gode relasjoner.

  Stillingen som trainee hos Total Betong vil kunne medføre noe reisevirksomhet. Prosjektene kan være betongentrepriser, totalentrepriser innen næring, bolig eller prosess/aqua bygg. 

  Som trainee i Total Betong vil det bli utarbeidet en individuell opplæringsplan for best mulig læring og utvikling. Du vil være med på drift av byggeplass og jobbe i team sammen med driftsleder, prosjektleder, prosjekteringsleder og anleggsleder. Alt etter type og størrelse på prosjekt. 

  Total Betong er opptatt av å utvikle både selskapet og den enkelte medarbeider på en langsiktig og bærekraftig måte.

  Relevante kurs og seminarer som du føler at vil videreutvikle deg som person og medarbeider vil du få mulighet til å delta på! Hos Total Betong vil du motta betingelser du vil være godt fornøyd med.

  Vi håper at DU som ønsker en spennende og langsiktig karriere hos Total Betong, søker på stillingen innen 25. oktober.

  Vi er naturligvis interessert i å bli bedre kjent med deg som står i et eventuelt relevant studieløp, og på sikt kan bli en del av Total Betong. Oppstart som trainee ingeniør vil derfor bli etter nærmere avtale for de riktige kandidatene.

   

   Vi ønsker at du:

   • Har gode holdinger innen HMS og KS
   • Sivilingeniør, ingeniør eller teknisk fagskole
   • Ønsker å lære mer og utvikle deg sammen med oss
   • Er positiv til å ta i bruk digitale hjelpemidler
   • Tar ansvar
   • Vil ha det kjekt på jobb
   • Liker å arbeide i team

    

   Har du spørsmål om stillingen?

   Har du spørsmål om stillingen?

   Grete Egeland - Kunde- og nettverksansvarlig - Q10 Personell

   Har du spørsmål om stillingen?

   Ta kontakt med Grete på telefon 90 80 72 98 eller send en e-post til grete@q-10.no

   Søknadsfrist 7. november

   Total Betong – Hvem, hva & hvor?

   Total Betong er en nasjonal aktør innen totalentreprenørbransjen. Vi utvikler og leverer alle typer bygg og anlegg, og har opparbeidet spisskompetanse innen settefiskanlegg. Betongavdelingen vår har god kapasitet og leverer betongentrepriser til alle kunder. Vi har godkjenning i den høyeste tiltaksklassen, T3

    

   Total Betong har oppdrag langs hele Norges kystlinje fra nord til sør, med hovedkontor i Bryne på Jæren og avdeling i Bodø. Fokus på helse, miljø og sikkerhet er høyt hos oss. Vi vil at alle skal ha en trygg og god arbeidsplass. Målet er null skader. Vi jobber systematisk og har digitalisert oppgavene som gir oss en effektiv og kontinuerlig forbedring.

   Siden starten i 2011 har Total Betong gjennomført mer enn 250 prosjekter. Våre dyktige og erfarne medarbeidere særpreges av gjennomføringskraft og evne til å se gode løsninger. Vi er i forkant når det gjelder å ta i bruk ny teknologi, og vi utfordrer gjerne tradisjonelle løsninger. Gjennom tett samspill med kundene utvikler og bygger vi prosjektene – der kunden er.

   ferdigstilte prosjekter

   Engasjerte medarbeidere

   På jakt etter nye kollegaer?

   Ta kontakt med Q10 Personell

    

   Kontakt oss
   Personvern *
   Sending