Verdi Eiendomsmegling søker Eiendomsmeglere!

Bli kjent med stillingen:

Vil du være med på å utvikle og bestemme i et selskap hvor det er kort vei fra ide til gjennomføring? Hvor vi er opptatt av å levere meget gode resultat til våre kunder og hvor du ikke er en liten del av et stort system, men en stor del av et lite system? Et selskap hvor du betyr noe!

Et sted hvor vi er opptatt av at alle skal lykkes, at vi skal være best på det vi bedriver og hvor vi legger til rette for at alle skal være lykkelige på jobb?

 

I Verdi Eiendomsmegling lykkes meglerne år etter år! Nå er vi på utkikk etter nye eiendomsmeglere til våre kontorer i Stavanger og Sandnes.  Vi er på utkikk etter personer som med entusiasme og glød ønsker å ta nye steg i sin meglerkarriere sammen med trivelige og ivrige kollegaer! 

Gjerne jobber du allerede som megler, eller gjerne du er rykende fersk og supermotivert fra skolebenken? Uansett håper vi at du tar kontakt!

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i et system hvor du styrer mye av hverdagen selv og hvor dine prestasjoner blir reflektert i betingelsene du har.

Vi er veldig opptatt av å ha selvmotiverte ansatte og ledere, mennesker som har et genuint ønske om å prestere på et høyt nivå og som skal gjøre hva de kan for å løfte både seg selv og kollegaer til de beste prestasjoner.

I Verdi Eiendomsmegling skal vi jobbe for at alle blir bedre, vi skal alle løfte hverandre til gode prestasjoner.

Vi bryr oss

Det er alltid store følelser i sving når hjem skal selges. Eller kjøpes, for den saks skyld. Det er noe vi eiendomsmeglere kjenner sterkt på og vet mye om. Vi blir ganske gode menneskekjennere etterhvert. Kanskje det nettopp er derfor vi alltid snakker så varmt om dette med tillit. I Verdi Eiendomsmegling kjennetegnes dette av høy moral og etikk. Hos oss er du ikke bare en i rekken. Du får fullt fokus gjennom hele prosessen. Ganske enkelt fordi vi bryr oss. Veldig.

Våre løfter og ønsker

Hver dag gjør vi en jobb som har stor betydning for folk og familier. Vi kjenner sterkt på det ansvaret. Og for oss er alle like viktige. Du skal stole på oss, føle deg trygg og ivaretatt. Vit da at vi stiller særdeles høye krav til oss selv, i alle deler av organisasjonen. Kvalitet og kundetilfredshet er førsteprioritet. Vi tror på hardt og ærlig arbeid, på rask og effektiv informasjonsflyt. Dertil skal vi ligge helt i tet når det gjelder produktutvikling og optimal markedsføring.

Poenget er at du får det ypperste på alle områder. Det er den overordnede målsettingen. Eller for å si det på en annen måte: Du skal være strålende fornøyd for at det var nettopp var oss du valgte til å selge boligen din.

Fornøyde kunder er det som gjør at vi klarer å lykkes i Verdi Eiendomsmegling. Dere er våre ambassadører og vår viktigste markedskanal. Det vet vi.

Det er også grunnen til at vi alltid vil strekke oss litt lenger.