fbpx

Viking Fotball søker leder for privatmarked

Viking Fotball søker leder for privatmarked

Regionens stolthet styrker laget

Vil du bli en del av idretts-Norges råeste markedsavdeling?

Med opprykksfesten, den påfølgende cupfinalefesten i Oslo og nå med den eventyrlige 2021 sesongen, er interessen for Viking Fotball skyhøy! Nå tar de mørkeblå ytterligere sats, og søker ny lagspiller som vil ha ansvar for å skape publikumsfest på SR-Bank Arena!

På vegne av Viking Fotball, har vi i Q10 Personell gleden av å utlyse en svært spennende stilling hvor man hver eneste dag vil få jobbe med et av regionens sterkeste merkenavn!

Viking Fotball søker nå leder for privatmarkedet! Ønsker du å bidra med å skape nye aktiviteter og opplevelser for publikum? Utvikle kundereisen til de mange tusen mørkeblå som innehar sesongkort? Bidra med din systemforståelse, og ha full kontroll på billettsalget?

 

Søknadsfrist 5. desember

Hvem ser vi etter?

Er Viking Fotball sine 15 hjemmekamper de viktigste dagene i året? Det er det for markedsavdelingen og de andre ansatte i Viking Fotball!

Du vil sammen med resten av avdelingen leve og ånde for å skape gode publikumsopplevelser med kundeservice i forsete.

 I rollen ligger vil du ansvar til å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre kreative og nyskapende arrangement som bidrar til å fylle SR-Bank Arena, og skape nye opplevelser på stadion. Det er derfor viktig at du innehar den nødvendige strukturen til å holde i flere prosjekter fra A til Å, og vise kremmerånd på veien.

 Viking Fotball sin nye kollega vil i rollen rapportere til Kjartan Salvesen, så det er også en fordel om du kan melodien, og innehar plystreferdighetene som «Standing Tall» krever, for å løfte stemningen på kontoret ved behov.

 Med en digital kompetanse og systemforståelse i bunn, setter du deg seg raskt inn i nye systemer, og har oversikt over billettsalget og administreringen av dette.

Stillingen vil kreve gode kommunikasjonsevner som bidrar til å holde en god dialog med både sesongkortinnehavere og andre mørkeblå supportere, leverandører og kollegaer på tvers av avdelingene på flere plattformer.

Lyst å få "Standing Tall" på hjernen?

med Kjartan Salvesen

Kraft & Kjærlighet siden 1899!

Kunne du tenke deg at en vanlig dag på kontoret innebar:

  • I samråd med kollegaer utvikle kreative og nytenkende arrangement og konsepter?
  • Ha ansvar for gjennomføring av overnevnte arrangement og konsepter som bidrar å skape glede og engasjement for tusenvis av supportere?
  • Optimalisere systembruken og billetthåndteringen?
  • Ha oversikt over hvor mange Mørkeblå som til enhver tid teller ned dagene til neste kamp?
  • Skape og utvikle kundereisen for sesongkortinnehaverne?
  • Arbeide inn mot klubbens fantastiske sponsorer for å skape aktivitet & flere besøkende på kamp?
  • Sammen med Viking-spillere besøke skoler, universitet og andre relevante steder?
  • Være med å skape engasjerende innhold på sosiale medier for en av regionens sterkest merkevare?

 Høres dette ut som en drøm av en jobb? Da håper vi at du søker på stillingen innen 5. desember!

Har du spørsmål om stillingen? Da er du naturligvis velkommen til å kontakte Tord Løberg i Q10 Personell!

Send en e-post til tord@q-10.no eller ring til 45 04 47 67!  

 

Følg Viking i Sosiale Medier:

 

Fortid å framtid, Viking for alltid
Drømmen leve
Det ska bli ein blåe dag”

Er din bedrift på jakt etter nye kollegaer?

Kontakt Q10 Personell

Med over 70 års bransjeerfaring skal du som kunde føle deg trygg på at vi i Q10 Personell har kompetansen som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk som du som vår kunde nyter godt av.

Å forutsi jobbatferd og finne fram til den ene riktige kandidaten er en tidkrevende prosess. Det krever et bevisst forhold til bruk av metoder som evner å predikere arbeidsprestasjon. For å kunne levere treffsikre kandidater, definerer vi sammen med deg som kunde hvilken nøkkelkompetanse vi skal vurdere kandidatene etter, hvilke rammer rundt stillingen vi skal vektlegge i utvelgelsen og øvrige kriterier som skal til for å lykkes i stillingen.

Q10 Personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde.

Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 4 måneder, hvor vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.

Kontakt oss
Personvern *
Sending