Vi har nådd 100 unike digitale stillingsannonser!

Den 101 gir vi bort gratis!
Vil din bedrift vinne en gratis rekruttering?Bli kjent med Q10 Personell

Vinn en rekruttering

digitale stillingsannonser🎊

års erfaring fra bemanningsbransjen

prosent lokalt eid selskap.

Skal du styrke laget fremover?

Nå kan du vinne en gratis rekrutteringsprosess!

Vi i Q10 Personell ønsker å markere at vi nå i løpet av de siste 22 månedene har nådd 100 unike digitale stillingsannonser, publisert på vegne av våre fantastiske kunder! Derfor vil vi nå invitere deg som bedrift som går med planer om å styrke staben med din neste eminente medarbeider, til å bli med i trekningen av en hel rekrutteringsprosess, 100 % kostnadsfritt!

Vi i Q10 Personell vil gi vinneren hele prosessen, fra utvikling av deres helt egen digitale stillingsannonse tilpasset deres profil, utvikling av alt markedsmateriell, og vi spanderer også alt av kostnad som benyttes på f.eks. Finn.no & betalte kampanjer i Sosiale Medier. 

Vi foretar selvfølgelig en selekteringsprosess med kvalitet i fokus, og du vil oppleve vår gode og tette oppfølgning fra A til Å. 

Vi håper både eksisterende og potensielle kunder, samt nyetablerte start-up og veletablerte selskaper, alle melder sin interesse! Her er vinnersjansen helt lik for alle! Vi er så heldige at ordførerkandidat i Stavanger for Høyre, Sissel Knutsen Hegdal, kommer til vårt kontor for å trekke vinneren!

Fyll inn skjemaet i linken under, så trekker vi en heldig vinner av en helt kostnadsfri rekrutteringsprosess torsdag 1. desember!

Stolt sponsor over hele regionen!

Fra Varhaug i sør, via Nærbø, Klepp Sandnes, Sola og Stavanger , er vi i Q10 Personell stolt sponsor av våre kjære idrettslag! Vi er så heldige å kunne gå på en rekke gøyale idrettsarrangement i hele regionen, og ofte har vi anledning til å ta med kunder, potensielle kunder og spennende kandidater med på kamp! Har du lyst å bli med? Send oss en e-post å fortell oss om hvilke av idrettslagene vi sponsor du kunne tenkt deg å se live, så velger vi ut 20 personer som får to billetter til en kamp!

Vi tør å skille oss ut. Tør du?

I januar 2021 ansatte Q10 Personell en egen inhouse digital markedsfører som fikk mandat til å tenke nytt. Hvordan kan man på best vis hjelpe våre kunder til å skille seg ut i kampen om de kloke hodene?

I februar 2021 lanserte vi den første skreddersydde digitale stillingsannonsen på vegne av Møller Bil. Og for en eventyrlig vekst og utvikling vi har opplevd siden det.

Nå, under to år senere, publiserer vi på vegne av våre lekne og kreative kunder, annonse nummer 100 som skiller seg ut. Tilpasset kundens ønskede profil. 

 

Vi i Q10 har som jobb å gjøre vårt ytterste for å bistå dere gjennom hele prosessen. Fra utvikling av egen skreddersydd, digital  stillingsannonse tilpasset deres profil, til utvelgelse av riktig annonseringsflater. Vi produserer naturligvis også annonsemateriell tilpasset deres ønsker, og legger opp til en planlagt og trygg markedsføringsplan i samråd med dere. 

Med annonseringsmuligheter som blant Snapchat, Facebook, Instagram, Schibsted Google & LinkedIn, i tillegg til tradisjonelle flater som annonse på Finn.no, har vi som mål å gi din bedrifts merkevare en merverdi gjennom annonsekampanjene vi gjennomfører på jakt etter din nye kollega.

Og vår digitale markesfører trives aller best når våre kunder gir han en gøyal, kreativ utfordring. Så kom gjerne innom på en uforpliktende kaffekopp for å høre mer om hva Q10 tenker rundt deres potensielle rekrutteringsprosesser fremover. 

Kontakt Q10`s digitale markedsfører for å lære mer

Utforsk

Bli kjent med noen av våre stillingsannonser

Leder Privatmarked

– Viking Fotball

Prosjektleder – Nyland Byggeadministrasjon

Kommersiell leder – Oilers

Mekanikere – IK Group

Klubbkoordinator – Sola Golfklubb

Finansrådgiver – SR-Bank

HR-Leder – Kverneland Bil

Produsentkontakt –

Hå Rugeri

Utforsk

Bli kjent med noen av våre stillingsannonser

Leder Privatmarked

– Viking Fotball

Prosjektleder – Nyland Byggeadministrasjon

Kommersiell leder – Oilers

Mekanikere – IK Group

Klubbkoordinator – Sola Golfklubb

Finansrådgiver – SR-Bank

HR-Leder – Kverneland Bil

Produsentkontakt –

Hå Rugeri

Q10 - Hvem er vi?

Q10 Personell er et av de største lokaleide bemannings- og rekrutteringsselskapene i Rogaland, med kontorer i Stavanger og på Bryne.

 

Med over 80 års bransjeerfaring skal du som kunde føle deg trygg på at vi i Q10 Personell har kompetansen som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk som du som vår kunde nyter godt av.

Å forutsi jobbatferd og finne fram til den ene riktige kandidaten er en tidkrevende prosess. Det krever et bevisst forhold til bruk av metoder som evner å predikere arbeidsprestasjon. For å kunne levere treffsikre kandidater, definerer vi sammen med deg som kunde hvilken nøkkelkompetanse vi skal vurdere kandidatene etter, hvilke rammer rundt stillingen vi skal vektlegge i utvelgelsen og øvrige kriterier som skal til for å lykkes i stillingen.

Q10 Personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde.

Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 4 måneder, hvor vi vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.

Bli kjent med Gla`laksene i Q10
FORE!

FORE!

Tenk at det utenkelige skjedde i 2022. Etter et ufattelig antall timer benyttet på diverse golfbaner, presterte altså våre to kollegaer Pål Madsen og Tord Løberg begge å få hole in one på golfbanen. Og OM vi har fått høre det i lunsjen.

Så derfor, og uten deres tillatelse, ønsker vi svært gjerne at du der ute som måtte være svært god i golf, melder din interesse for å bli paret opp med en eller begge to, i løpet av neste års golf sesong. For de må faktisk jekkes ned et hakk eller to 🙂

Vi andre i Q10 Personell bruker naturligvis velferdskassen vår på å dekke golfrunden, og påfølgende lunsj der du smilende kan be Pål gjenfortelle hva i all verden det var som skjedde da han havnet i bekken på hull 4, og Tord da han slo rett at skogen på hull 12 på Sola Golfbane.

Du vil motta opptil flere ekstra stjerner i boken om du får de overnevnte hendelsene dokumentert på film.

Vurderer din bedrift å gå inn i et sponsornettverk?

Vi i Q10 Personell stortrives i å stå i fantastiske sponsornettverk over hele regionen. Det å være tilstede når idrettsglede oppstår i regionen, treffe nye mennesker & bedrifter, og utveksle erfaringer er noe vi setter høyt! 

Derfor blir vi alltid glad når sponsornettverkene tar i mot nye bedrifter! Har din bedrift vurdert å bli sponsor i en av regionens stoltheter? Gjerne dere er usikre på hvilke nettverk som passer deres strategi? Ta kontakt med oss. Vi inviterer dere gjerne inn på en (meget god) kaffe der vi kan fortelle om våre erfaringer i de ulike nettverkene, og forhåpentligvis bidra til at dere blir med i en eller flere av nettverksfamiliene vi så stolte er en del av!

Kontakt oss for en sportslig nettverksdrøs

Q10 Personell er stolte sponsorer av

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Vinn en rekruttering
Fornavn
Etternavn
Ønsker du at Q10 Personell kontakter deg i etterkant av konkurransen for å avtale en hyggelig kaffedrøs inkl. leveranse av en pose med "verdens beste lakrisdrops"??