fbpx

Volvo Bilhuset søker salgssjef

På vegne av Kverneland Bil AS og Volvo Bilhuset, søker vi etter deg som ønsker å bli med på den eventyrlige reisen Volvo nå begir seg ut på! I tiden fremover vil en rekke av Volvo sine fremste modeller bli lansert i elektrisk utgave, og innen 2025 skal 50 % av bilene Volvo selger på verdensbasis være elektrisk. 

En av regionens mest spennende biljobber

Søknadsfrist 29 november

Hvem ser vi etter?

På vegne av Kverneland Bil AS og Volvo Bilhuset, søker vi etter deg som ønsker å bli med på den eventyrlige reisen Volvo nå begir seg ut på! I tiden fremover vil en rekke av Volvo sine fremste modeller bli lansert i elektrisk utgave, og innen 2025 skal 50 % av bilene Volvo selger på verdensbasis være elektrisk. 

Vi ser etter deg som jobber systematisk, og har god struktur i hverdagen. Du liker å jobbe i team, og trives godt med å motivere dine kollegaer. Du må være opptatt av å holde deg oppdatert innen produktutviklingen, og ha god kremmerånd. 

I jobben som salgssjef, må du like å representere Kverneland Bil rundt i regionen, og ha et sterkt ønske om å bli best i det du driver med!

Hva innebærer stillingen som salgssjef i Nybil avdeling?

Hos Volvo Bilhuset, vil målet om å både ha de mest fornøyde kundene og de mest fornøyde ansatte, alltid stå i fokus.

I jobben som salgssjef i nybilavdelingen til Volvo Bilhuset, vil du få en viktig rolle i organisasjonen, hvor du vil være ansvarlig for selgerne i avdelingen, i tillegg til å ivareta eget salgsbudsjett. 

I en tid hvor vaner kontinuerlig endres, søker vi etter deg som ser muligheter også utenfor butikken. Du trives med planlegging og gjennomføring av markedsaktivteter rettet mot både nærings- og privatmarkedet, og gleder deg over muligheten å møte nye og gamle kunder på ishockeykamper i DNB Arena.

Det å følge opp leads og kundelister aktivt er noe du trives godt med, og du motiverer dine kollegaer til å se potensiale i både nye og gamle markeder. 

Samtidig vil en del av jobben innebærer opplæring og coaching av selgerne, og oppfølgning gjennom 1-1 møter på månedlig basis.

Hos Kverneland Bil / Volvo Bilhuset, er god stemning en sentral del av hverdagen, og den rette kandidaten til stillingen som salgssjef gleder seg over muligheten til å bidra å skape et fantastisk arbeidsmiljø. Du går frem med et godt eksempel, og samarbeider godt på tvers av avdelinger. Med budsjettansvar, vil du sørge for at månedsmål er i fokus, og at avdelingen til enhver tid har de beste betingelsene fra leverandøren.

I rollen som salgssjef, vil du være ansvarlig for budsjettering og utarbeidelse av prognoser, og du må i jobben holde deg oppdatert på markedet og dens utvikling.

Når en ny Volvo er klar til å utleveres til kunden, samarbeider du godt med kundesenteret, og utleverer bilen etter enhver tids gjeldende regler, før du følger kundene godt opp i etterkant med siste nyheter og planlagt service.

 

Øvrige viktige punkter:

  • Skal sørge for at alle ansatte i avdelingen gir god service overfor alle kunder som kommer inn i salgslokalet
  • Sørge for at budsjettert bruttomargin på alle solgte biler
  • Sørge for å nå månedsmål iht volum
  • Sørge for at avdelingen har de beste betingelser
  • Sørge for høy kundetilfredshet på avdelingen
  • Sørge for optimale nøkkeltall

På farten mens CV`en ligger hjemme?

Fortvil ikke!

Registrer e-post din og/eller telefonnummeret ditt, løs den brutalt vanskelige mattequizen nederst, så vil vi ta kontakt med deg med mer informasjon om stillingene 🙂

Og ta gjerne å legg til et spørsmål eller to om det er noe du lurer på!

2 + 1 =

– 100 år med bilglede

Kverneland Bil er en av landets ledende aktører innen salg av Ford, Volvo, Mazda,Jaguar, Land Rover, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, og MG. Selskapet har eksistert helt siden 1921, og har en lang og tradisjonsrik historie.

Er din bedrift på jakt etter nye kollegaer?

Kontakt Q10 Personell

Med over 70 års bransjeerfaring skal du som kunde føle deg trygg på at vi i Q10 Personell har kompetansen som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk som du som vår kunde nyter godt av.

Å forutsi jobbatferd og finne fram til den ene riktige kandidaten er en tidkrevende prosess. Det krever et bevisst forhold til bruk av metoder som evner å predikere arbeidsprestasjon. For å kunne levere treffsikre kandidater, definerer vi sammen med deg som kunde hvilken nøkkelkompetanse vi skal vurdere kandidatene etter, hvilke rammer rundt stillingen vi skal vektlegge i utvelgelsen og øvrige kriterier som skal til for å lykkes i stillingen.

Q10 Personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde.

Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 4 måneder, hvor vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.

Kontakt oss
Personvern *
Sending