JB Group søker innovativ senioringeniør til et sterkt tverrfaglig miljø!

Er du en erfaren ingeniør som ønsker en arbeidshverdag med kreativitet og innovativ i fokus? Ønsker du å ta del i å løse komplekse utfordringer for våre kunder, både i Norge og globalt? JB Group søker nå etter senioringeniør innen maskinkonstruksjon!

 

Hva innebærer jobben?

Som Senioringeniør innen Maskinkonstruksjon hos JB Group vil du ha en sentral rolle i utviklingen av både diesel- og elektrisk drevne roterende utstyr og maskiner. Dette inkluderer HPU, generatorer, pumper, kompressorer og annet brønnserviceutstyr. Din hverdag vil være variert og utfordrende, med ansvar for både faglig kvalitet og utvikling av produkter og løsninger. Du vil lede og koordinere prosjekteringsteamet, sikre høy kvalitet i prosjektene, og sørge for at våre løsninger er i tråd med kundens behov og bransjens standarder.

I tillegg til å lede prosjekteringsteamet, vil du samarbeide tett med andre fagspesialister i JB Group, samt partnere og kunder både i Norge og internasjonalt. Du vil delta aktivt i videreutvikling av elektrisk og dieseldrevet utstyr, samt jobbe med produktforbedringer og utvikling av nye løsninger og forretningsområder. Ved behov vil du også bistå produksjon, ettermarked og service for å sikre optimal drift og vedlikehold av våre produkter.

Videre vil du være en nøkkelperson i å bidra til at bedriftens mål oppnås gjennom innovative idéer og forbedringer av eksisterende løsninger. Du vil jobbe i et teknisk team med et sterkt fokus på samarbeid og deling av kunnskap, og du vil være med på å drive frem nye løsninger som møter fremtidens krav og utfordringer.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er strukturert, samarbeidsvillig og har en stor interesse for ny teknologi. Du er en naturlig leder som motiveres av å se både deg selv og andre utvikle seg. Hvis du i tillegg har et godt bransjenettverk, er det et stort pluss. Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning innen maskinfag eller konstruksjon, eller solid erfaring som kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Erfaring med 3D-modellering i Inventor/Solid Works.
  • Flytende norsk, både muntlig og skriftlig.
  • Gode samarbeidsevner med både norske og internasjonale aktører.
  • Erfaring med roterende utstyr, generatorer, kompressorer, HPU og pumper.
  • Kjennskap til Norsok, Atex, DNV, og erfaring fra Olje & Gass eller mekanisk industri er en fordel.

Hvorfor jobbe hos JB Group?

Hos JB Group tilbyr vi en arbeidsplass hvor du virkelig kan gjøre en forskjell. Her får du muligheten til å jobbe med utfordrende og varierte oppgaver som gir store muligheter for både personlig og faglig utvikling. Vi verdsetter dine ideer og gir deg sjansen til å påvirke både bedriftens videre utvikling og din egen arbeidsplass.

Hos JB Group finner vi løsninger sammen. Det handler om å se muligheter der andre ser hindre og om å skape et godt miljø gjennom tett samarbeid på tvers av fagområder. Vi kobler juniorer tett med seniorer og legger vekt på samarbeid foran enkeltprestasjoner. Vi ønsker deg med formidlingsevne og nysgjerrighet, og som tør å tenke utenfor boksen. Våre kunder setter også pris på vår evne til å finne kreative løsninger.

Hva vi kan tilby:

Utviklingsmuligheter: Vi gir deg friheten til å ta ansvar og vokse i rollen din. Du vil få muligheten til å utvikle nye løsninger og forbedre eksisterende produkter. Hos oss blir du en del av et team som legger stor vekt på kontinuerlig læring og utvikling.

Innovativt og tverrfaglig miljø: Vi jobber på tvers av flere disipliner, noe som gir en spennende og dynamisk arbeidshverdag. Våre prosjekter involverer et bredt spekter av teknologier og metoder, og du vil samarbeide med noen av de beste fagfolkene i bransjen.

Globalt samarbeid: JB Group har partnere og kunder over hele verden. Dette gir deg en unik mulighet til å jobbe med internasjonale prosjekter og utvide ditt profesjonelle nettverk globalt.

Sterkt fokus på kvalitet: Vår in-house design og produksjon sikrer høy kvalitet på våre produkter. Du vil være en del av en bedrift som er kjent for sitt høye faglige nivå og sine innovative løsninger.

Sosialt og hyggelig arbeidsmiljø: Vi tror på viktigheten av et godt arbeidsmiljø. Hos oss finner du et inkluderende og støttende arbeidsmiljø, med månedlige iskrem-møter som bidrar til å styrke samholdet og trivselen blant våre ansatte.

Bli kjent med JB Group

JB Group består av flere mindre selskaper – med sterk fokus på trivsel og dynamikk. Til sammen representerer vi et tverrfaglig kreativt miljø med solid erfaring og høy kompetanse innen maskin, mekanisk, hydraulikk, elektro, instrument, automasjon, IoT og telekom, med leveranser i Norge og internasjonalt.

Vi er solid forankret i Olje & Gass markedet, men er i ferd med å etablere alternative forretningsområder. I tillegg er vi opptatt av å bruke denne kompetansen til å være med å bidra til næringens utslippsreduksjon.

Design og produksjon skjer in-house, noe som sikrer god kontroll på kvalitet og produkt samt gir motiverte og kreative medarbeidere som deltar i hele prosessen.

Vi konstruerer og leverer diesel og elektrisk drevet pumper, generatorer, kompressorer, hydraulikk pakker (HPU), forskjellig brønnservice og lignende utstyr.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Hege Kverme i Q10.

E-post: hege@q-10.no

Telefon: 906 30 113

Stillingstittel: Senioringeniør
Sted: Bryne
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 30. juni 2024

Meld din interesse