fbpx

Ledige stillinger

Ledige stillinger:

Ålgårds Auto søker teknisk leder

Kunne du tenke deg å lede en strålende gjeng inn i fremtidens bilverden? Sørge for at de ansatte har det fint på jobb, og mestrer arbeidsoppgavene på en best mulig måte? Vi ser etter deg som har fagbrev som bilmekaniker, og bakgrunn fra bransjen. Kanskje ikke så overraskende er også førerkort for bil et krav for jobben 🙂 

I det daglige arbeidet vil du ha teknisk og driftsansvar for daglig drift på verkstedet, og ha en aktiv bidragsrolle i ledergruppen på servicemarkedet. 

12i Økonomi søker statsautorisert regnskapsfører

12i Økonomi er et kundefokusert kompetansehus som tilbyr økonomisk rådgivning, regnskapsføring, hjelp til bærekraftsrapportering og overgang til skybaserte tjenester. De er opptatt av høy kundetilfredshet, og hos dem får du din egen personlige rådgiver. Nå søker de etter ny kollega til deres flotte lokaler på Finnøy; en av de virkelige perlene i Ryfylke!

JS Service søker tømrer

JS Service utfører små og store  byggeprosjekt for private kunder og innen landbruk. Vi har mesteparten av oppdragene våre i Jær-regionen, men påtar oss også oppdrag utenfor fylkesgrensene. Firmaet ble etablert i 1991, og består i dag av 20 ansatte.

Vi søker tømrer til varierte oppgaver innen bygg, med arbeid innen nye boliger, rehabiliteringer og renoveringer, landbruksbygg og næringsbygg.

Hillevåg Mekaniske søker sveiser

Tradisjonsrike Hilleåg Mek AS, sentralt plassert på Forus i Stavanger, gleder seg over muligheten til å nå styrke laget med en kollega som vil hovedsaklig jobbe med sveising og platearbeid sammen med 8 trivelige kollegaer.

Vi søker deg som ønsker nye utfordringer, og som er opptatt av å ta del i, og bidra i, et godt og trygt arbeidsmiljø fylt med glede og latter. 

SL Mekaniske søker prosjektleder

SL Mekaniske startet opp i 1994 på Hodne i Klepp, og flyttet inn i nye lokaler på Håland industriområde på Bryne i 2007. Siden oppstarten har vi jobbet med å produsere store stålkonstruksjoner til store byggeprosjekter/industriprosjekter. SL Mekaniske AS er en allsidig bedrift i den forstand at vi har produksjonen av stålkonstruksjoner i eget verkstedet og utfører selv monteringen på byggeplasser. Vi tilstreber størst mulig grad av inhouse produksjon, slik at vi har kontrollen på kvalitet i hele produksjons-/ byggefasen. Det sikrer god planlegging, effektivitet og fleksibilitet i prosjektene våre.

Det er av ulike årsaker ikke alle stillinger som blir publisert i denne oversikten. Derfor anbefaler vi deg å sende oss en åpen søknad, sammen med din CV, om du er interessert i at vi tar kontakt med deg dersom vi mottar et oppdrag hvor du kan være aktuell.

Åpen søknad

Send oss en åpen søknad, sammen med din CV, om du er interessert i at vi tar kontakt med deg dersom vi mottar et oppdrag hvor du kan være aktuell.

Søk på stilling
 
Maksimal filstørrelse: 8MB
Tillatt filformat: PDF. Maks antall filer: 5 stk.
 
Personvern *
Sending