fbpx

Ledige stillinger

Heltidsstillinger:

Viking Fotball søker leder for privatmarked

 I rollen ligger vil du ansvar til å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre kreative og nyskapende arrangement som bidrar til å fylle SR-Bank Arena, og skape nye opplevelser på stadion. Det er derfor viktig at du innehar den nødvendige strukturen til å holde i flere prosjekter fra A til Å, og vise kremmerånd på veien.

Lie Ventilasjon søker prosjektleder

På vegne av Lie Ventilasjon søker vi nå etter deres nye prosjektleder!

Vi ser etter deg som er positivt innstilt av natur, og som elsker å finne løsninger! Det er viktig at du jobber strukturert og selvstendig, og trives godt med en operativ arbeidshverdag!

Naboen søker anleggsmekaniker

Naboen på Østlandet styrker nå laget, og søker anleggsmekaniker til å ha det mekaniske ansvaret for deres anleggsmaskiner på Østlandet. 

Det er av ulike årsaker ikke alle stillinger som blir publisert i denne oversikten. Derfor anbefaler vi deg å sende oss en åpen søknad, sammen med din CV, om du er interessert i at vi tar kontakt med deg dersom vi mottar et oppdrag hvor du kan være aktuell.

Åpen søknad

Send oss en åpen søknad, sammen med din CV, om du er interessert i at vi tar kontakt med deg dersom vi mottar et oppdrag hvor du kan være aktuell.

Søk på stilling
 
Maksimal filstørrelse: 8MB
Tillatt filformat: PDF. Maks antall filer: 5 stk.
 
Personvern *
Sending