fbpx

Ledige stillinger

Ledige stillinger:

Stavanger Auto søker biloppretter

På vegne av vår kunde, Stavanger Auto leter vi nå etter en dyktig biloppretter som er opptatt av å levere kvalitet og som har et kundefokus.

Firmaet ble startet tidlig på 60-tallet, og er et av Stavangers eldste karosseri og lakkeringsverksteder.
Stavanger Auto utfører kvalitetsmessige bilskade reparasjoner på alle bilmerker, både for private, firmaer og forsikringsselskaper.

 

IGANG Totalentreprenør søker nye kollegaer

IGANG Totalentreprenør AS gleder seg til å snart kunne ønske sine nye kollegaer velkommen til sine flotte kontorer sentralt plassert på Orstad!

Ønsker du å bli en del av et arbeidsmiljø hvor smilet og latteren aldri er langt unna, hvor man er sultne på utfordrende oppgaver, og ivrer etter å gå i gang med nye større byggeprosjekter? Da kan dette være muligheten du har ventet på!

Total Betong søker BIM-koordinator og prosjekteringslederassistent

Total Betong vokser og ønsker å styrke laget sitt med en BIM-koordinator og prosjekteringslederassistent til en nyopprettet stilling i selskapet. Vi søker deg som fenges av å jobbe med data og system, og trives i godt lag inne på kontoret sammen med dine smilende kollegaer.

Kallesten Revisjon og Regnskap søker autorisert regnskapsfører

På vegne av Kallesten Revisjon og Regnskap, søker vi nå etter en autorisert regnskapsfører til deres kontor på Tananger.

Kallesten Revisjon og Regnskap sin visjon er å være den beste økonomipartneren deres kunder kan ha. Bedriften leverer økonomisk rådgivning og moderne og effektive regnskaps- og revisjonstjenester.

 

Nyland Byggeadministrasjon søker prosjektleder

I NYLAND Byggeadministrasjon AS (NBA) møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter. Jobben er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne i regionen forventer; av fine og brukervennlige boliger, effektiv transport, moderne sykehus, gode skoler og barnehager i tillegg til publikumsbygg, som svarer til både estetikk og brukervennlighet

 

Total Betong søker trainee

Total Betong opplever for øyeblikket stor vekst og ønsker dermed å styrke laget sitt med flere flinke og engasjerte kollegaer!

En jobb i Total Betong er perfekt for deg som ønsker en variert arbeidshverdag med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

På arbeidsplassen er de opptatt av å ha det kjekt sammen, og bygge gode relasjoner.

 

Alfa Safe Utleie søker anleggsmekaniker

Liker du, eller kunne du tenke deg å jobbe med lifter, ulike maskiner og mye annet spennnende utstyr? Familiebedriften Alfa Safe Utleie søker nå ny kollega til å bidra å videreutvikle en av Jærens største aktører innenfor sitt fagområde!

Prima Brands søker nye kollegaer

På vegne av Prima Brands på Nærbø søker vi nå etter deres nye kollegaer! Vi søker etter både elektriker og mekaniker som kan bli en del av en fantastisk bedrift på Jæren. Vi ser etter deg som liker å reparere maskiner og som trives med en utfordring! Du er positiv av natur, glad i å jobbe sammen med andre, og er serviceinnstilt.

 

Hå Element søker montasjeleder

Montasjeleder/Avdelingsleder Montasje skal lede og føre et overordnet tilsyn av montasjeavdelingen i Hå Element AS. Montasjelederen vil være øverste overordnede for Hå Element på de byggeplassene som det utføres monteringsarbeid på og for montørene i avdelingen.

 

VekTek vokser videre! Vil du bli en del av laget?

VekTek styrker laget med flere kollegaer, Har du lyst å være med?På vegne av VekTek søker vi i Q10 Personell nå etter elektrikere og automatiker til fast stilling.VekTek AS er en elektroinstallatør som utfører installasjon hos gartneri, hagesenter, industri, landbruk og privat kunder.

 

Alfa Safe Utleie søker anleggsmekaniker

Liker du, eller kunne du tenke deg å jobbe med lifter, ulike maskiner og mye annet spennnende utstyr? Familiebedriften Alfa Safe Utleie søker nå ny kollega til å bidra å videreutvikle en av Jærens største aktører innenfor sitt fagområde!

Det er av ulike årsaker ikke alle stillinger som blir publisert i denne oversikten. Derfor anbefaler vi deg å sende oss en åpen søknad, sammen med din CV, om du er interessert i at vi tar kontakt med deg dersom vi mottar et oppdrag hvor du kan være aktuell.

Åpen søknad

Send oss en åpen søknad, sammen med din CV, om du er interessert i at vi tar kontakt med deg dersom vi mottar et oppdrag hvor du kan være aktuell.

Søk på stilling
 
Maksimal filstørrelse: 8MB
Tillatt filformat: PDF. Maks antall filer: 5 stk.
 
Personvern *
Sending