fbpx

Ledige stillinger

Ledige stillinger:

Stavanger Mekaniske søker oppmålingsingeniør

På vegne av Stavanger Mekaniske, har vi i Q10 Personell gleden av å utlyse stillingen etter deres nye oppmålingsingeniør! Som deres nye kollega, vil du komme inn i et fantastisk arbeidsmiljø, hvor man sammen har fokus på å spille hverandre gode, og være et godt lag som er opptatt av å ha det gøy på jobb! Fra bowling, sandvolleyball og minigolf til gode middager sammen 🙂

Jærmuseet søker arkivar

Museet søker arkivar i ei 1-2 årig prosjektstilling. Arbeidet vil i hovudsak vera forvaltning av arkivsamlingane, då primært privatarkivsamlingane til Jærmuseet. Det er behov for ein person med kompetanse og erfaring med ordning og katalogisering av privatarkiv etter allment arkivskjema, og det er ei fordel med kjennskap innan registrering i ASTA/Arkivportalen, og bevaringsvurdering av privatarkiv. 

Castolin Trio søker Kvalitetskontroll- & HSE Ingeniør

På vegne av Castolin Trio, søker vi i Q10 Personell nå etter deres nye kollega med interesse innen kvalitet og HMS arbeid. Arbeidet vil i stor grad dreie seg om å kvalitetssikre arbeid i produksjon.

 

Vikeså Golv søker prosjektleder

På vegne av Vikeså Golv, har vi i Q10 Personell gleden av å søke etter deres nye prosjektleder innenfor golvstøping. Vikeså Golv utfører alt av gulvlegging i alle typer bygg, fra bolighus til større næringsbygg. Du vil bli en del av en trygt, godt og stemningsfullt arbeidsmiljø sammen med dine 35 kollegaer!

Bufab Norge søker ny selger

På vegne av Bufab Norge AS, avdeling Stavanger på Klepp Stasjon, søker vi nå etter deres nye selger til en nyopprettet stilling. Vi er på jakt etter deg som er trygg på deg selv, og som trives i en hektisk arbeidshverdag! Som selger i Bufab Norge vil du naturligvis få en god og trygg opplæring, før du vil få ansvaret for å finne nye gode kunder fra Rogaland i sør, og opp mot Trondheim.

Det er av ulike årsaker ikke alle stillinger som blir publisert i denne oversikten. Derfor anbefaler vi deg å sende oss en åpen søknad, sammen med din CV, om du er interessert i at vi tar kontakt med deg dersom vi mottar et oppdrag hvor du kan være aktuell.

Åpen søknad

Send oss en åpen søknad, sammen med din CV, om du er interessert i at vi tar kontakt med deg dersom vi mottar et oppdrag hvor du kan være aktuell.

Søk på stilling
 
Maksimal filstørrelse: 8MB
Tillatt filformat: PDF. Maks antall filer: 5 stk.
 
Personvern *
Sending