Lie Ventilasjon søker operativ energirådgiver med  prosjektansvar!

Er du opptatt av bærekraft og energieffektivisering? Har du en forkjærlighet for å jobbe tett med kunder for å skape de beste løsningene? Da kan du være den energirådgiveren med prosjektansvar som Lie Ventilasjon ser etter. Vår ideelle kandidat trives i dialog med kunden, liker å spille kunden god, og er en fremtidig mester i å finne energieffektive løsninger som både gavner miljøet og kundens behov.

Bli kjent med stillingen:

Hvorfor jobbe hos Lie Ventilasjon?

I Lie Ventilasjon setter vi menneskene først. Vi tror på å skape et inkluderende arbeidsmiljø hvor hver dag er en mulighet for vekst, læring og samarbeid. Vi vektlegger faglig utvikling og belønner initiativ og innsats. Like viktig er trivsel og det sosiale samholdet som driver oss mot vårt felles mål: At alle skal glede seg til å bidra på jobb hver dag. 

Hva innebærer jobben?

I rollen som energirådgiver med prosjektansvar, vil du finne deg selv i kjernen av våre prosjekter, der du fra den innledende befaringen av f.eks ventilasjonsanlegg og kjølemaskiner, til implementering, vil bidra med din ekspertise for å sikre energieffektive løsninger som gagner både kunden og miljøet.

Ditt ansvarsområde strekker seg fra å lede prosjekter med en balansert hånd – der kvalitet, effektivitet og løsningsorientert problemløsning står sentralt – til å være en nøkkelperson for både kunder og kollegaer som en pålitelig rådgiver innenfor energiløsninger.

Hvem ser vi etter?

Vi søker etter en person som har en bakgrunn til å fremme bærekraftige løsninger, og som gjerne har en teknisk innsikt som gjør det mulig å evaluere og foreslå forbedringer for eksisterende systemer. Samtidig er det godt for deg å vite at dine nye kollegaer har en høy ekspertise innenfor sine fagfelt, og du vil naturligvis få all opplæring og kunnskapsdeling som du vil behøve for å lykkes i jobben. 

Det viktigste er at du som person trives svært godt i møtet med kunden, og er klar for å engasjere deg i spennende dialoger for å avdekke deres behov og mål. Evnen til å kommunisere klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig, er en forutsetning. 

Vi leter etter deg som kan se helheten i prosjekter, håndtere befaringer effektivt og som passer inn i vårt team med ditt sosiale engasjement og ønske om å bidra både faglig og sosialt.

Bli kjent med Lie Ventilasjon

Lie Ventilasjon er en bedrift som er opptatt av bærekraft og innovasjon. Vi er stolte av å levere produkter og tjenester av høy kvalitet, som bidrar positivt til klima og miljø. Vårt team består av engasjerte og tverrfaglige medarbeidere som deler en felles visjon om å skape bedre og mer energieffektive løsninger for våre kunder.
Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Energirådgiver
Sted: Sandnes
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 16. juni 2024

Meld din interesse