FJ Klima søker ny kollega med sterkt eierskap, solid struktur og høy pålitelighet

FJ Klima søker ny kollega med sterkt eierskap, solid struktur og høy pålitelighet

Ønsker du en jobb hvor man kombinerer kundeservice og teknologi?

FJ Klima Norge AS søker en teknisk supportmedarbeider til vår supportavdeling.

Hvorfor jobbe hos FJ Klima?

Hos FJ Klima Norge AS blir du en del av et engasjert team som brenner for å levere kvalitetsprodukter og førsteklasses kundeservice. Vi er Norges eneste offisielle distributør av Fujitsu varmepumper, og vi er stolte av å kunne tilby produkter som er spesialtilpasset det norske klimaet. Som en del av vårt team vil du få muligheten til å utvikle deg både personlig og faglig, i et miljø som verdsetter kontinuerlig forbedring.

Hva innebærer jobben?

Som teknisk supportmedarbeider vil du ha ansvar for å overvåke og vedlikeholde supportprosessene fra A til Å, og sikre at disse følges med mål om å oppnå høy kundetilfredshet med minst mulig ressursbruk. Du vil besvare skriftlige henvendelser, håndtere forespørsler og bestillinger av reservedeler, og være tilgjengelig for telefonstøtte innenfor avtalte tider. I tillegg vil du bidra til å forbedre kunnskapsnivået for både kunder og ansatte

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har en solid struktur og som tar aktivt eierskap i ditt arbeid. Du evner å holde hodet kaldt i hektiske situasjoner og har en genuin interesse for å yte høy kundeservice. Du er en løsningsorientert kremmer som alltid søker å finne gode løsninger for alle parter. Det er viktig at du er villig til å lære nytt hver dag og kontinuerlig forbedre deg. Teknisk interesse er en fordel, og erfaring med varmepumper eller ventilasjon vil være et pluss, men ikke et krav. Du trives med å jobbe både høyt og lavt, og forstår viktigheten av teambasert arbeid i et konkurransepreget marked. Gode ferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig, er også nødvendig.

Har du sett vårt nye konsept for merkevarebygging?

Klikk og bli kjent med Familien Pumperud.

Bli kjent med FJ Klima

FJ Klima er en landsdekkende distributør av varmepumper og klimaanlegg, og leverer produkter til forhandlere og proffkunder over hele Norge. Som Norges eneste offisielle distributør av Fujitsu Varmepumper og EcoSmart, er vi dedikerte til å tilby produkter som kan takle selv de tøffeste norske vinterene. Vi er stolte av vårt fokus på kvalitet og kundetilfredshet, og ser etter nye kolleger som deler vår visjon.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Hege Kverme i Q10 eller daglig leder i FJ Klima, Lars Mørk-Lorenzen.

E-post: hege@q-10.no

Telefon: 906 30 113

Telefon – Lars Mørk-Lorenzen: 976 57 756

Stillingstittel: Teknisk supportmedarbeider
Sted: Lye
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 6. oktober 2024

Meld din interesse