ACsenteret søker montører og serviceteknikere

ACsenteret er på jakt etter engasjerte kollegaer som ønsker å utføre installasjon og vedlikehold av våre førsteklasses produkter hos både private og næringskunder i Stavanger, Bergen, Oslo, Drammen, Telemark og Østfold!

Hvorfor jobbe hos ACsenteret:

Hos ACsenteret venter det en arbeidsdag fylt med varierte og givende oppgaver. Med arbeidstid fra 8 til 16, får du muligheten til å bringe varme og velvære inn i hjem og bedrifter, samtidig som du blir en del av et team som verdsetter kvalitet og pålitelighet. Vi forstår betydningen av balansen mellom jobb og privatliv, og vi jobber sammen for å oppnå at dette skal være best mulig. 

Hva innebærer jobben?

Vi ønsker oss teammedlemmer som har erfaring med montering eller reparasjon av varmepumper, selv om dette ikke er et krav, da vi tilbyr grundig opplæring. Med dine gode håndverkerferdigheter og praktisk erfaring med verktøy, vil du være i stand til å håndtere installasjoner og opprettholde vårt løfte om kvalitet til kundene. Er du i tillegg F-gass sertifisert, står du sterkt, men vi tilrettelegger også for at sertifisering kan oppnås i forkant av eller ved oppstart i stillingen. For å sikre at du kommer trygt frem til våre kunder, kreves det at du innehar førerkort klasse B for manuell bil, men  ACsenteret stiller naturligvis med profilert firmabil som du kan benytte.

Hvem ser vi etter?

Jobben hos oss betyr å være del av et miljø hvor kommunikasjon og en positiv tilnærming til både kolleger og kunder står sentralt. Med din evne til å jobbe selvstendig og din fleksibilitet med hensyn til arbeidstid og sted, vil du passe perfekt inn i vårt dynamiske team. Vi setter pris på samarbeidsevner som sikrer både kvalitet og effektivitet og evnen til å tilpasse seg de varierte oppgavene som en montør møter.

Bli kjent med ACsenteret

ACsenteret er Norges største merkeuavhengig leverandør av varmepumper og leverer og installerer alt innen varmepumper og klimaanlegg. Se hjemmeside for produktutvalg.
Vårt brede spekter av kvalitetsproduktet innenfor varmepumper kommer fra flere anerkjente produsenter som blant annet Mitsubishi Electric, Fujitsu, Daikin, Panasonic,Samsung, Toshiba og NEX.
Vi er merkeuavhengige for å kunne tilby de beste produktene på markedet til enhver tid. Uavhengighet gir oss fleksibilitet til å selge toppmodeller, varmepumper best i test, spennende design modeller og eksisterende kvalitetsprodukter – uansett hvilken produsent de kommer fra.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Montører
Sted: Stavanger, Oslo, Bergen, Drammen, Telemark, Østfold, Kristiansand
Stillingstype: Fast
Antall: 7
Søknadsfrist: 30. juni 2024

Meld din interesse