Drømmer du om å ta elektroinstallatørprøven? Akaso søker deg som vil ta ytterligere steg!

Er du en elektriker med prosjektleder erfaring, med ambisjoner om å ta elektroinstallatørprøven? Ønsker du en spennende rolle hvor du får utvikle deg faglig, lede store prosjekter og jobbe i et dynamisk og inkluderende miljø? Da kan Akaso være stedet for deg!

 

Hvorfor jobbe hos Akaso?

Hos Akaso verdsetter vi et tett og inkluderende arbeidsmiljø hvor alle kjenner alle. Med 22 ansatte er vi en sammensveiset gjeng som gleder oss til både arbeidshverdagen og sosiale aktiviteter, som vår planlagte utenlandstur i høst.

Vi er faglig engasjert og opptatt av å utvikle både oss selv, kundene og bedriften. Du får muligheten til å delta på messer og søke ny kunnskap, noe som gjør at vi alltid ligger i forkant av utviklingen i bransjen.

Hos oss er du ikke bare en ansatt, men en viktig del av et team som jobber sammen for å oppnå felles mål. Vi tilbyr en spennende hverdag med varierte oppgaver, og gir deg muligheten til å vokse både faglig og personlig.

Hva innebærer jobben?

Som prosjektleder hos Akaso vil du ha en variert og spennende arbeidshverdag. Du vil være ansvarlig for tilbudsregning, prosjektledelse, prosjektering og innkjøp. Selv om stillingen er kontorbasert, vil du delta aktivt på byggemøter og befaringer.

Du får muligheten til å jobbe med en bred portefølje av prosjekter, fra næringsbygg og butikker til private hjem. Med referanse prosjekter som det nye parkeringsanlegget på Sola, IVAR, flere kjente matvarebutikker i regionen samt varierende oppdrag på Stavanger lufthavn, vil du være med på å forme regionens infrastruktur.

Vi søker deg som har noen års erfaring som elektriker og/eller prosjektleder, og som ønsker å ta steget videre mot å bli autorisert installatør. Hos oss får du dekket alle kurs og har stort utviklingspotensial, med mål om at du skal bestå elektroinstallatørprøven.

Hvem ser vi etter?

  • Du har noen års erfaring som elektriker og/eller prosjektleder, men er nyutdannet med voldsom drive, så er det også innafor.
  • Utdannet fra fagskole eller bachelor.
  • Praktisk erfaring er ønskelig, gjerne noen år som prosjektleder.
  • Gode kommunikasjonsevner og flink til å bygge lag.
  • Glad i å møte nye kunder og holde løpende kundekontakt.
  • Generelle datakunnskaper og forståelse for ulike systemer.

Bli kjent med Akaso Elektro

Akaso Elektro leverer komplette elektrotjenester og elektroinstallasjoner til det offentlige, bedrifter og private på Nord-Jæren. Vi driver energirådgiving, installerer elektriske anlegg, foretar internkontroller, gjør oppgraderinger og modifikasjon. Akaso Elektro tilbyr stolte fagfolk og feilfrie leveranser til rett tid og kostnad. Du skal merke verdiene våre når du jobber med oss: Effektive, engasjerte og entusiastiske.Like proffe som de største, like fleksible som de minste!
Akaso Elektro satser videre og er nå på jakt etter en dyktig prosjektleder med kremmerånd. Vårt ønske er at du er faglig sterk, har solid økonomiforståelse og motiveres av å skape gode resultater.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Lotte Soma i Q10.

E-post: lotte@q-10.no

Telefon: 478 09 055

Stillingstittel: Prosjektleder
Sted: Stavanger
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 23. juni 2024

Meld din interesse