Gjør en elektrisk forskjell – Jobb med brann- og sikkerhetssystemer hos Bravida!

Er du elektriker med en lidenskap for sikkerhet? Har du lyst til å bytte ut stikkontakter og lysbrytere med avanserte brann- og sikkerhetssystemer? Da har vi drømmejobben for deg! Som tekniker hos oss får du opplæring og kurs som gjør deg til en ekspert på brann- og sikkerhetssystemer.

Med mye frihet og fleksibilitet i hverdagen, vil du både jobbe selvstendig og samarbeide med flinke kollegaer. Oppdragene dine vil variere fra offentlige institusjoner til næringsbygg i vakre Rogaland.

Hvorfor jobbe hos Bravida?

Vi tilbyr en spennende stilling i et solid selskap med dyktige kollegaer, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling og helt fantastiske lokaler i et av Stavangers flotteste nybygg; Site 4016: ARK på Åsen! Du vil naturligvis få en lønn, pensjon og forsikringsordningen som du vil være godt fornøyd med, og hver dag vil du ta del i et kjekt, uformelt og sosialt arbeidsmiljø. Du vil få en servicebil med el-billader hjemme, PC og nettbrett, og et skreddersydd utviklingsprogram og nødvendig opplæring.

I Bravida verdsetter vi våre ansatte og tilbyr et støttende og samarbeidsorientert arbeidsmiljø. Hos oss får du jobbe med utfordrende prosjekter og utvikle dine ferdigheter innen sikkerhetsbransjen. Med vår lange historie og engasjement for kvalitet og innovasjon, skiller vi oss ut som en betrodd partner for både private og kommersielle kunder. Er du klar for en spennende mulighet som sikkerhetstekniker hos Bravida i Stavanger? Bli med på laget og ta karrieren din til nye høyder!

Hva innebærer jobben?

Som branntekniker vil du håndtere serviceoppdrag med varierende kompleksitet, planlegge, samordne og utføre oppdrag. Du vil kommunisere med kunder og løse tekniske utfordringer, utføre systemtesting og feilsøking, og samarbeide med prosjektledere og teknikere. Du vil også holde deg oppdatert med de nyeste trendene innen sikkerhetsteknologi.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg med fagbrev innen svakstrøm eller gruppe L, og erfaring med installasjon og vedlikehold av sikkerhetssystemer, spesielt brannalarmsystemer. Du bør ha sterk kunnskap om elektriske systemer og kablingsteknikker, evne til å tolke tekniske tegninger og spesifikasjoner, samt gode problemløsnings- og kommunikasjonsferdigheter. Gyldig førerkort klasse B er også en forutsetning.

Bli kjent med Bravida

Tidligere kjent som Viste og Sømme AS, har vi i over 40 år levert topp moderne sikkerhetsløsninger. Nå som Bravida Fire & Security Rogaland, fortsetter vi å sette standarden med våre integrerte systemer for kameraovervåking, adgangskontroll, alarmsystemer, brannalarmsystemer og videovegger.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Lotte Soma i Q10.

E-post: lotte@q-10.no

Telefon: 478 09 005

Stillingstittel: Branntekniker
Sted: Stavanger
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 20. juli 2024

Meld din interesse