På jobbjakt?

Jobbmuligheter

Jobbmuligheter offshore

Ledige stillinger

Registrer din profil

Skal du ansette?

For bedrifter

Vår rekrutteringsprosess

Våre fagområder

Bemanning

Markedsføring

Om oss

Om Q10

Om Q10 Offshore

Medarbeidere

Kontakt

Vis kontaktinfo

BYGGOPP søker opplæringskonsulent

BYGGOPP søker opplæringskonsulent

Til vårt opplæringskontor i Egersund søker vi en opplæringskonsulent i 100% stilling. Opplæringskonsulenten vil ha ansvar for å etablere nye lærekontrakter og følge opp lærlinger og lærebedrifter med hovedvekt på håndtering av  byggfaglige lærlinger, men det er også et fortrinn hvis kandidaten har erfaring fra andre næringer. 

Hvorfor jobbe hos BYGGOPP?

I rollen som opplæringskonsulent ved BYGGOPP sitt opplæringskontor i Egersund, vil du være en nøkkelperson i å forme fremtiden for bygg- og anleggsbransjen, men det er ønskelig at du innehar kompetanse til å håndtere tverrfaglige lærlinger. Denne rollen gir deg muligheten til å arbeide tett med unge talenter som er på starten av sin karrierevei, samt etablerte lærebedrifter som søker å utvide og forbedre sine team med nye fagarbeidere.

Din innsats vil direkte påvirke kvaliteten på fagopplæringen i regionen, gjennom etablering og oppfølging av lærekontrakter, samt utvikling av sterke relasjoner mellom lærlinger, lærebedrifter, og utdanningsinstitusjoner.

Du vil også være en ambassadør for bygg- og anleggsteknikkfagene, arbeide for å øke interessen for disse yrkene blant potensielle lærlinger, og bidra til å sikre en bærekraftig og kvalifisert arbeidsstyrke for fremtiden.

Som vår nye opplæringskonsulent i Egersund, vil du få muligheten til å påvirke og utvikle vår lokale avdeling i Egersund, og vi ser etter en kandidat som har lokal kjennskap og et bredt nettverk i regionen, for å bygge sterke relasjoner og fremme våre fag effektivt.

En tverrfaglig bakgrunn er sterkt ønsket for denne stillingen, da det vil berike vår tilnærming til opplæring og rekruttering, og bidra til å utvikle våre prosesser. Kandidaten vil få sjansen til å være en del av, og forme utviklingen av, vårt avdelingskontor. Du vil få påvirke hvordan vi arbeider og hvordan vi kan bidra til bransjen i en større sammenheng.

Jobben vil kreve god mobilitet innenfor det lokale nedslagsområdet, da oppfølging av lærlinger, skolebesøk, og deltakelse på messer og arrangementer vil være i fokus. 

Ditt kontor er topp moderne, og du vil bli en del av et svært hyggelig kontorfellesskap. Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke på denne stillingen, da vi er opptatt av å fremme kjønnsbalanse og mangfold i bransjen.

Hva innebærer jobben?

Som opplæringskonsulent hos BYGGOPP vil du ha en mangfoldig og dynamisk rolle. Ditt primære ansvar er å markedsføre bygg- og anleggsteknikkfagene gjennom skolebesøk, yrkesmesser, og sosiale medier, samt å rekruttere både elever/lærlinger og lærebedrifter. Du vil stå for tegning av lærekontrakter, sikre at alle formelle krav er oppfylt, og arbeide for at lærlingenes overgang fra utdanning til arbeidsliv blir effektiv og smidig.

Oppfølging av lærlinger og lærebedrifter for å overvåke fremgang og håndtere eventuelle utfordringer er en kritisk del av stillingen. Du vil også fungere som bindeleddet mellom lærebedrifter, myndigheter, og utdanningsinstitusjoner for å sikre at fagopplæringen er i henhold til gjeldende standarder og retningslinjer. Videre vil du utvikle og implementere kurs for å forbedre kvaliteten på opplæringen.

Ditt arbeid vil direkte påvirke kvaliteten på fagopplæringen og bidra til å forme fremtidige fagarbeidere, gjennom kontinuerlig samarbeid, veiledning, og engasjement.

Hvem ser vi etter?

Den ideelle kandidaten har relevant utdanning, erfaring og god kjennskap til byggrelatert virksomhet. Du har også erfaring med undervisning og opplæring, samt gode pedagogiske evner. Videre er god IKT-kompetanse, førerkort klasse B, og gode kommunikasjonsevner viktig.

Du er selvstendig, strukturert, systematisk, og har en sterk gjennomføringsevne. Dine løsningsorienterte og initiativrike egenskaper, sammen med din evne til å innby til tillit, gjør deg til en ideell kandidat. Evner til å formulere deg godt, både skriftlig og muntlig, samt en kvalitetsbevisst holdning med fokus på HMS er essensielle.

Lær mer om noe av det vi gjør:

Bli kjent med BYGGOPP

Hos BYGGOPP, et landsdekkende nettverk for opplæring i bygg- og anleggsbransjen, fokuserer vi på veiledning og kvalitetssikring av lærlingers utdanning. Med et omfattende medlemsnettverk, utvikler vi digitale verktøy for å fremme en kvalitetspreget opplæringsprosess. Vi engasjerer oss i rekruttering og vektlegger viktigheten av sikkerhet, miljø, bærekraft, og innovasjon, samtidig som vi forbereder våre lærlinger på fremtidige utfordringer gjennom å fremme verdier som mangfold og redelighet.

Vi står sentralt i å sikre et effektivt samarbeid mellom skoler, bedrifter, og lærlinger for å møte den økende etterspørselen etter kvalifiserte fagarbeidere. Ved å skape trygge og dyktige fagarbeidere understreker vi bransjens betydning for samfunnsutviklingen og fremmer den som et attraktivt yrkesvalg. Gjennom vårt tette samarbeid med utdanningssektoren og myndighetene sikrer vi at bransjen utvikler seg i takt med samfunnets behov.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Opplæringskonsulent
Sted: Egersund
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 8. april 2024

Meld din interesse