På jobbjakt?

Jobbmuligheter

Jobbmuligheter offshore

Ledige stillinger

Registrer din profil

Skal du ansette?

For bedrifter

Vår rekrutteringsprosess

Våre fagområder

Bemanning

Markedsføring

Om oss

Om Q10

Om Q10 Offshore

Medarbeidere

Kontakt

Vis kontaktinfo

DNF søker salgs- og markedsansvarlig

DNF søker nå etter deres nye kollega som vil gå inn i en sentral rolle som salgs- og markedsansvarlig!

Hvorfor jobbe hos DNF?

Som en av de få totaltekniske leverandørene i regionen, har DNF et unikt tilbud til markedet. Å jobbe hos oss betyr at du får muligheten til å forme og skape bærekraftige løsninger som vil definere bransjestandarden. Du vil få sjansen til å jobbe tett med våre kunder og leverandører, og ha en sentral rolle i å bevege selskapet mot et fokus på små til mellomstore prosjekter, som er kjernen i vår vekststrategi.

Hva innebærer jobben?

Jobben som salgs- og markedssjef hos DNF vil by på varierte og dynamiske dager. Du vil være ansvarlig for å utvikle og implementere markedsstrategier som skiller DNF fra konkurrentene og styrker vår posisjon i markedet. Dette innebærer aktiv merkevarebygging gjennom både tradisjonelle og digitale kanaler.

Engasjementet ditt for bærekraft vil lede deg til å foreslå og implementere grønne initiativer, fremme gjenbruk i prosjekter, og sikre at DNF forblir i forkant av miljøvennlig innovasjon. Du vil arve en portefølje av lojale kunder samtidig som du utvikler nye forretningsmuligheter og bygger langsiktige kunderelasjoner basert på tillit og integritet.

Som en del av ledergruppen vil du arbeide tett med daglig leder og andre nøkkelpersoner for å sikre at alle tekniske disipliner – fra rør til elektro og ventilasjon – arbeider sammen for å levere integrerte løsninger som reflekterer DNFs totaltekniske tilbud.

Hva kan DNF tilby deg?

  • Attraktive lønnsbetingelser
  • Kurs og utdanningsmuligheter
  • Telefonordning
  • Pensjonsordning
  • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Et trivelig arbeidsmiljø
  • En bedrift i vekst
  • Bedriftsidrettslag
  • Kunstklubb

Hvem ser vi etter?

DNF står foran en spennende vekstfase og vi søker en salgs- og markedssjef!

Vi tror at personen vi ser etter kjenner seg igjen i flere av følgende punkter:

Har stor interesse for, og/eller erfaring innen håndverker faget
Kan vise til erfaring med å bygge relasjoner og utvikle nettverk, både ved å vedlikeholde eksisterende kunderelasjoner og ved aktivt å søke nye muligheter.

Besitter en naturlig evne til å være troverdig og til å skape tillit, og som har integriteten som trengs for å stå ved sine ord og løfter.

Har en lidenskap for bærekraft og ønsker å drive frem prosjekter som reflekterer moderne, miljøvennlige praksiser.

Er kjent med og komfortabel med bruk av sosiale medier og digitale markedsføringsstrategier for å fremme virksomheten.

Har en strategisk tankegang som kan utnytte sin tekniske og markedsføringskompetanse for å identifisere og kapitalisere på unike salgsmuligheter.

I denne rollen vil du ikke bare bidra til å forme fremtiden til DNF, men også være en del av ledergruppen som definerer retningen for vår totaltekniske tilnærming. Vi ser etter deg som er klar til å ta et strategisk skritt fremover og lede vår merkevare inn i en ny æra preget av innovasjon, bærekraft og lønnsom vekst.

Bli kjent med DNF

DNF AS er en ledende kunnskaps- og installasjonsbedrift med fokus på grønne bygg og totalløsninger innenfor VVS, elektro, automasjon og service.

DNF er teknologisk i front og tilbyr energieffektive løsninger og gode inneklima. DNF ble stiftet i 2003, eies av ledende ansatte og er en uavhengig privat markedsaktør.

Vi er rundt 85 ansatte og omsetter for rundt kr. 180 mill pr år. Selskapet har kontorer på Orstad i Klepp kommune.

Vi utfører prosjektering, levering og installasjon, og tilbyr løsninger innen energiøkonomisering, klimatekniske anlegg, VVS og elektro.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Salgs- og markedssjef
Sted: Klepp
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 8. april 2024

Meld din interesse