Bli med på innovasjonsbølgen hos E Plug!

Er du en kreativ ingeniør med sans for innovasjon og lidenskap for å designe banebrytende teknologi? E Plug søker en R&D Ingeniør eller Senior R&D Ingeniør til et av de råeste R&D teamene innen sitt fagområde. 

 

Bli kjent med stillingen

Denne rollen gir deg muligheten til å dykke inn i en verden av banebrytende teknologi, hvor dine ideer kan forme fremtiden for vår industri.

E Plug har lykkes med å utvikle en ny patentert metode for overføring av nedhullskrefter fra ett verktøy til et annet uten bruk av eksplosiver eller trykksatte kamre. Metoden har blitt bevist med bransjens første barrieregodkjente brigdeplug som kan settes og trekkes flere ganger i samme run – TorcPlug®. Pluggen har et unikt sett med funksjoner som gjør at operatøren kan gjennomføre en tryggere og mer effektiv operasjon med mindre risiko, mer informasjon og fleksibilitet.

Hvis du trives i et samarbeidende miljø og har en forkjærlighet for mekanisk  design, kan dette være muligheten du har ventet på!

 

Hvorfor jobbe hos E Plug?

Hos E Plug vil du ta del i et selskap som vil gi deg en karriere fylt med innovasjon, spenning og vekst. Du vil jobbe med noen av de mest talentfulle hodene i bransjen, og presse grensene for hva som er mulig. Vi gir rikelige muligheter for profesjonell utvikling og oppmuntrer våre ingeniører til å realisere sine mest ambisiøse ideer. Hos E Plug vil ditt daglige arbeid være både utfordrende og givende, og periodevis svært hektisk. Vår nye kollega vil naturligvis motta betingelser man vil være godt fornøyd med, og ta del i et arbeidsmiljø som er svært fleksibelt og til tider veldig sosialt; der E Social Club finner på en rekke gøyale tiltak og aktiviteter, og da gjerne med et sportslig fokus. 

 

Hva innebærer jobben?

Sammen med vårt R&D team vil du skape unike teknologier, komme inn der ingen andre har løsningene, og tette våre kunders tekniske og operasjonelle gap. Ved bruk av vår patenterte TorcMethod vil du oppleve at det ikke finnes begrensninger, men utelukkende muligheter for å sette dine idèer ut i livet.

Dine oppgaver vil inkludere design, utvikling og testing. På verkstedet vil du få muligheten til å ta del i den spede begynnelse, og følge utstyret frem til fullført installasjon offshore. En del av jobben vil også være planlegging og gjennomføring av operasjoner offshore, samt dokumentasjon i tråd med E Plugs retningslinjer. 

Hvem ser vi etter?

Vi søker en proaktiv og selvstendig ingeniør som står for det de utvikler. Kandidaten vi ser etter har en sterk forståelse og høy kunnskap om mekanisk design. Du bør ha en relevant høyere ingeniørgrad, og selv om erfaring fra en ingeniørstilling er en fordel, er det deg som har viljen til å engasjere deg i innovativt mekanisk design, og se på kreative muligheter som bidrar til å løse komplekse problemer, vi ser etter.

Vi tror at den rette kandidaten har opplevd det å feile. For det er faktisk en viktig del av denne jobben. På verkstedet testes det ut nye løsninger, og man må se på det å feile som en mulighet til å gjøre et nytt tool enda bedre. Periodevis opererer vi under svært korte tidslinjer for å løse våre kunders utfordringer, og man samarbeider tett med sine kollegaer på Forus, og rundt i verden sammen med våre kunder- og leverandører for å gjøre komplekse problemer om til løsbare innovative muligheter.

Ferdigheter i CAD eller lignende programvare og avansert matematikk, inkludert kalkulus, er ønskelig. Innehar du operasjonell erfaring, samt interesse for elektronikk og software, vil det være en fordel. Reising kan være en del av jobben, men dette tilpasses alltids etter din families kalender for å sette det viktigste først. 

Hos E Plug er vi åpne og ærlige om våre forventninger – vår arbeidsplass er kanskje ikke for alle, men for de som brenner for ingeniørkunst og innovasjon, tilbyr vi uovertrufne muligheter.

Bli kjent med E Plug

E Plug er et ledende teknologiselskap innen olje- og gass industrien, som spesialiserer seg på utvikling av elektrisk og mekanisk nedihullsutstyr, med mål om å gjøre brønnintervensjon og kompletteringsoperasjoner mer effektive. TorcMethoden® gir oss muligheten til å utvikle dagens og morgendagens banebrytende nedihullsteknologi. 

Vårt dedikerte team tar på seg utfordringer over hele verden, og bruker TorcMethoden til å optimalisere eksisterende operasjoner eller introdusere nye typer utstyr. Vi er stolte av å levere innovative produkter som setter nye standarder i bransjen. Vårt hovedfokus er å utvikle ny teknologi, og tette kundenes gap.

Se våre fasiliteter:

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til en av kontaktpersonene hos Q10:

Tord Løberg – tord@q-10.no – 450 44 767

Lotte Soma – lotte@q-10.no  – 478 09 055

Stillingstittel: R&D Ingeniør
Sted: Forus
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 23. august 2024

Meld din interesse