På jobbjakt?

Jobbmuligheter

Jobbmuligheter offshore

Ledige stillinger

Registrer din profil

Skal du ansette?

For bedrifter

Vår rekrutteringsprosess

Våre fagområder

Bemanning

Markedsføring

Om oss

Om Q10

Om Q10 Offshore

Medarbeidere

Kontakt

Vis kontaktinfo

Vi søker bransjens skarpeste hoder!

Fremje søker en dedikert og dyktig rådgivende ingeniør innen VVS og/eller sprinkler til vårt kontor i Stavanger. Hos Fremje mener vi at man kan bli god på mye, men aldri best på alt. Derfor har vi rendyrket vår ekspertise innen VVS, energi og slokkeanlegg for å kunne tilby det beste til våre kunder. Hvis du deler vår visjon om å hjelpe og bistå gjennom kvalitet og ekspertise, kan dette være den rette muligheten for deg.

Hvorfor jobbe hos Fremje?

  • Et engasjerende, kreativt og utviklende miljø: Du vil jobbe i et stimulerende miljø som oppmuntrer til kreativitet og personlig vekst.
  • Stort fokus på faglig og personlig utvikling: Vi investerer i dine ferdigheter og kunnskaper for å hjelpe deg nå ditt fulle potensiale.
  • Mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag: Vi gir deg autonomi og tillit til å påvirke din rolle.
  • Sosialt miljø: Vi legger vekt på teamarbeid og trivsel. Du vil jobbe med kolleger som deler din lidenskap for faget.
  • Betingelser du vil være fornøyd med: Vi tilbyr attraktive lønnsvilkår og fordeler som anerkjenner din innsats.
  • Fantastiske kontorlokaler på Fomo: Vi bryr oss om ditt velvære og tilbyr via Fomo blant annet treningsmuligheter som Fremje naturligvis dekker, sosiale fasiliteter og flott kantine på kontoret.
  • Frihet under ansvar: Vi gir deg muligheten til å ta initiativ og ansvar for dine oppgaver.
  • Fleksible arbeidsordninger: Vi forstår viktigheten av balanse mellom arbeid og privatliv.

Hva innebærer jobben?

Som rådgivende ingeniør innen VVS og/eller sprinkler vil din rolle i Fremje omfatte et mangfold av spennende oppgaver. Du vil være ansvarlig for planlegging, prosjektering og oppfølging av VVS- og sprinklersystemer i ulike prosjekter. Dette innebærer å utvikle tekniske løsninger som oppfyller kundens krav og myndighetskrav, samtidig som du sikrer optimal energieffektivitet og bærekraftige løsninger.

I tillegg vil du jobbe tett med vårt team for å utvikle prosjekteringsløsninger med bruk av Building Information Modeling (BIM) for å optimalisere prosessen og resultatene. Du vil samarbeide med prosjektledere og andre fagfolk, og bidra til å sikre at våre prosjekter leveres i henhold til høyeste standarder for kvalitet og miljøhensyn. Din rolle som rådgivende ingeniør vil gi deg muligheten til å utforske og implementere innovative løsninger i et utfordrende og dynamisk miljø.

Hvem ser vi etter?

Vi legger vekt på personlige egenskaper som kreativitet, engasjement, nysgjerrighet og en lettbeint tilnærming til utfordringer. Kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig, er viktig for effektivt samarbeid. Hos oss får du muligheten til å påvirke din egen arbeidshverdag, nyte et engasjerende arbeidsmiljø, og fokusere på både faglig og personlig utvikling.

Kreativ: Vi verdsetter innovative og kreative løsninger som gir våre prosjekter en konkurransefordel.

Engasjert: Å være lidenskapelig opptatt av faget og prosjektene er nøkkelen til suksess hos oss.

Nysgjerrig: Å være nysgjerrig og åpent sinn er viktig for kontinuerlig læring og vekst.

Lettbeint: Vi setter pris på en uformell, vennlig tilnærming til utfordringer og samarbeid.

Gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig: Kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket samarbeid, og gode ferdigheter i norsk er viktig.

Bli kjent med Fremje

Fremje ble etablert i Drammen i 2023 av Kim-André, Håkon og Ellen Kristine. Vi skal rendyrke VVS og slokkeanlegg fordi vi mener man kan bli god på mye, men aldri best på alt. Vårt fokus er å gi merverdi til våre kunder. Dette gjør vi ved å sette oss inn i, og forstå kundens behov, som gjør oss i stand til å levere riktig produkt til rett tid.

Vi har lang erfaring i gjennomføring av oppdrag fra entreprenør- og rådgiversiden. Fremje skal være løsningsorienterte, forutsigbare og lettbente. Vi er lokalisert sentralt ved Drammen stasjon og etablerte våren 2023 kontor i Stavanger regionen med kontor hos fantastiske FOMO på Forus.

Jobbe på Fomo

FOMO kontorfelleskapet på Forus i Stavanger er et pulserende og innovativt arbeidsmiljø som har blitt en hjørnestein for lokale bedrifter og entreprenører i regionen. Dette kontorfellesskapet skiller seg ut ved å tilby et dynamisk miljø der profesjonelle fra ulike bransjer og sektorer kan samarbeide og dra nytte av hverandres ekspertise.

De tilbyr et bredt spekter av kontorløsninger, inkludert delt kontorplass, private kontorer og møterom som kan tilpasses de spesifikke behovene til hver leietaker. Dette gjør det til et ideelt sted for både nyetablerte oppstartsbedrifter og etablerte selskaper som ønsker å utvide sin virksomhet.

De arrangerer jevnlig arrangementer, workshops og seminarer som gir medlemmene muligheten til å lære, dele ideer og utvide sin kunnskap.

Tommy Rasmussen
Rådgiver – Fremje

«-I Fremje er det et inkluderende arbeidsmiljø som jeg stortrives å jobbe i! I Fremje er det viktig at alle ansatte får mulighet til å påvirke sin egen arbeidshverdag og komme med innspill til hvordan vi kan utvikle og forbedre oss.

Rogaland er et spennende marked som vi har stor tro på, og jeg ser frem til å få flere engasjerte kolleger på kontoret i Stavanger/Sandnes.»

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Eirik Skjæveland i Q10.

E-post: eirik@q-10.no

Telefon: 958 00 894

Stillingstittel: Rådgivende ingeniør
Sted: Stavanger
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 20. mars 2024

Meld din interesse