Sveiser eller platearbeider på jakt etter nye utfordringer?

Hillevåg Mek AS søker deg som har gnisten som skal til!

Hvorfor jobbe hos Hillevåg Mek?

Tradisjonsrike Hillevåg Mek AS, sentralt plassert på Forus i Stavanger, søker nå en ny kollega som vil jobbe med sveising og platearbeid sammen med 8 trivelige kollegaer.

Hillevåg Mek skal være et sted med et godt og trygt arbeidsmiljø, fylt med latter. Her kan du forvente deg utfordringer som vil styrke dine ferdigheter og gi deg verdifulle erfaringer.

Hva innebærer jobben?

Som en del av vårt team vil du engasjere deg i varierte oppgaver som omfatter sveising, platearbeid, reparasjon og vedlikehold av utstyr, samt montasjearbeid. Du vil også få jobbe med avanserte knekkemaskiner. Din rolle vil være sentral i å sikre kvaliteten og effektiviteten i våre prosesser.

Hvem ser vi etter?

Vi søker en faglært platearbeider eller en sveiser med mekanisk forståelse. Lang erfaring kan kompensere for manglende fagbrev. Du bør kunne lese og forstå tegninger, jobbe selvstendig og ha en praktisk tankegang.

Nøyaktighet, ansvarsfullhet og effektivitet er kjerneegenskaper vi ser etter, samt evnen til å samarbeide godt med andre.

Bli kjent med Hillevåg Mek 

Vi produserer egenutviklede livdyrskap og bulk anlegg i aluminium for lastebiler og hengere. Tar også på oss mindre oppdrag og generelt sveisearbeid. Vi utfører også service og reperasjon på våre produkter.

Vi har lang erfaring og bred kompetanse.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Sveiser/Platearbeider
Sted: Sandnes
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 29. april 2024

Meld din interesse