På jobbjakt?

Jobbmuligheter

Jobbmuligheter offshore

Ledige stillinger

Registrer din profil

Skal du ansette?

For bedrifter

Vår rekrutteringsprosess

Våre fagområder

Bemanning

Markedsføring

Om oss

Om Q10

Om Q10 Offshore

Medarbeidere

Kontakt

Vis kontaktinfo

På jakt etter nye utfordringer? Hytorc søker ny kursinstruktør!

 

Bli kjent med stillingen:

På vegne av Hytorc Norge; Norges ledende leverandør av hydrauliske boltetrekkere og tilhørende utstyr, søker vi nå etter deres nye kursinstruktør! Vi ser etter deg som med glød og engasjement kunne tenke deg en arbeidshverdag hvor du vil ha ansvaret for å gjennomføre kurs og opplæring innen flenser og boltede forbindelser.

 

Som kursinstruktør i Hytorc vil du ha varierte dager med ansvar for å gjennomføre spennende og svært etterspurte kurs innen boltetrekking! I jobben vil du ha noe reisevirksomhet, da noen av kursene blir gjennomført ute hos kundene, i tillegg til kursene som avholdes i topp moderne lokaler på Forus i Stavanger. 

Den rette kandidaten til stillingen vil få all nødvendig opplæring, og en trygg og god onboarding venter. Dine nye kollegaer innehar mange års erfaring og gleder seg til å dele all sin kunnskap med deg! Laget hos Hytorc er opptatt av en god og trygg samarbeidskultur i en hektisk og spennende hverdag. Sammen vil vi skape gode opplevelser, både på jobb og på sosiale sammenkomster i regi av Hytorc.

Hva innebærer jobben?

Arbeidsoppgaver:

Som kursinstruktør vil du ha ansvar for å planlegge og holde kurs i flensearbeid ihht NS EN 1591-4 i avdelingene eller hos kunde.

Etter opplæringsperioden har vi gitt deg nok kunnskap til at du er ansvarlig for forberedelser, gjennomføring, oppfølgning og evaluering av kursene.

Hytorc er opptatt av å legge til rette for mulighet til å påvirke kurs og gjennomføringen av disse, og vil kontinuerlig legge til rette for innspill og forbedringspotensial for å løfte sine produkter til nye høyder!

Ønsket bakgrunn:

Til stillingen som kursinstruktør, kreves det ingen konkret formell utdannelse. Det er deg som person vi ser etter! Det gir deg noe å lære bort og dele din kunnskap, du har en pedagogisk fremtoning, god IT forståelse, samt gode norsk- og engelsk kunnskaper. Det er en fordel med noe mekanisk innsikt men ikke et krav.

Personlige egenskaper vi håper du kjenner deg igjen i:

 • Energirik og entusiastisk
 • Lærevillig
 • Nysgjerrig
 • Inspirerende
 • Strukturert 

Hytorc tilbyr:

 • En arbeidsplass i et trygt og velrenommert selskap som du skal få være med å utvikle videre.
 • Kjekke sosiale aktiviteter.
 • En arbeidshverdag der reisevirksomheten kan medføre at du finner din nye favorittperle i vårt landstrakte land. 
 • Parkering i eget anlegg.
 • Flotte, moderne lokaler med kantine og eget treningsrom.
 • Gode velferdsordninger.
 • Utviklingsmuligheter.

 

Bli kjent med Hytorc

Historien om Hytorc går over 50 år tilbake, da grunnlegger John Junkers designet og laget verdens første hydrauliske muttertrekker. Design og vekt var noe helt annet enn det vi kjenner i dag, men eventyret og historien om Hytorc var i gang.

I Norge begynte Hytorc som et enmannsforetak tidlig på åttitallet, og ble til Hytorc Norge AS 1. mai 1989. Siden har det bare gått en vei, og pr. i dag er vi over 50 personer som server det skandinaviske markedet.

Hytorc har alltid ledet utviklingen av muttertrekkere og relatert utstyr. Dette vises best av det faktum at alt av nye løsninger og innovasjon kommer fra Hytorc. Alt annet er kopier av Hytorc og er således minst en generasjon etter i utvikling.

Hytorc Norge AS har fra den spede begynnelse stadig utviklet nye systemer og måter å arbeide på. Dette for å gjøre arbeidet sikrere, lettere og ikke minst bedre for den enkelte operatør.

Vi har opp gjennom årene samarbeidet, og gjør det fortsatt, med alle store selskaper innen olje, gass og fornybar energi. Hytorc Norge har vært ledende i utvikling av manualer, brukerkurs og opplæring i mutterrelatert arbeid. Det skal vi fortsatt være.

Vi er involvert i flere nye prosjekter og er i front når det gjelder kalibrering og vedlikehold. Vi er, etter vårt eget og våre kunders syn, det eneste selskap som er profesjonelle og dedikerte innen vårt fag. Hytorc Norge besitter en enestående «knowhow» og har et totalkonsept ingen andre er i nærheten av, men så er vi også det eneste selskapet i Norden som kun tenker på dette faget, nemlig muttertrekking og alt det innebærer.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Kursinstruktør
Sted: Forus
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 19. mai 2024

Meld din interesse