Fremtiden er elektrisk: IKM Elektro søker Ingeniører!

IKM Elektro er en ledende produksjonsbedrift innen motorservice, Ex- og elektriske tjenester for olje- og gassindustrien, søker nå etter Senior Ingeniører og Prosjekt Ingeniører

Kandidater med relevant utdannelse og/eller bakgrunn som tidligere Senior Ingeniør, Prosjekt Ingeniør, Felt Ingeniør, Formann eller planlegger oppfordres til å søke.

 

Bli kjent med IKM Elektro:

Hvorfor jobbe hos IKM Elektro?

Hos IKM Elektro er vi stolte av å tilby et dynamisk og støttende arbeidsmiljø som fostrer profesjonell vekst og utvikling. Vårt lag er satt sammen av dyktige og motiverte ansatte som er engasjerte i sitt arbeid samt dedikerte til å levere det beste resultatet til våre kunder.

Vi stiller med et godt og solid elektrofaglig miljø innen lavspent, høyspent, Ex og regelverk.

IKM Elektro har en stor kundebase og det er veldig stor aktivitet hos oss for tiden. Vi står sterkt i dagens marked og våre kunder kommer stadig tilbake med mer arbeid. Vi har flere store prosjekter som pågår både onshore og offshore med flere av bransjens store navn.

Prosjektene vi har er innenfor mange industrier som olje og gass, maritim, vindkraft, vannkraft, måleteknisk, elektroteknisk, termografering, roterende utstyr med mer. Det er varierte prosjekter og utfordrende arbeid.

Som en del av vårt lag, vil du ha en mulighet til å jobbe med utfordrende prosjekter, samarbeide med mange dyktige kolleger og påvirke bransjen på en meningsfull måte. Dette gir godt rom for profesjonell vekst og utvikling. Det er mye variasjon i dagene, og læringsutbytte er høyt.

 • Lønnsbetingelser du naturligvis vil være fornøyd med
 • Pensjons- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikring m/behandlinger.
 • Muligheten til å ta del i et solid selskap i vekst med lokal forankring.
 • Mulighet for hjemmekontor
 • Sterk faglig utvikling

 

Hva innebærer jobbene?

Senior Ingeniør

I rollen som Senior Ingeniør hos IKM Elektro vil du ha ansvaret for å lede større og mer komplekse tekniske prosjekter. Du vil håndtere prosjektledelsesoppgaver samtidig som du sikrer teknisk integritet og kvalitet i alle leveranser. Denne stillingen krever tett samarbeid med både interne team og eksterne partnere, og du vil spille en nøkkelrolle i å veilede yngre ingeniører og teknisk personell.

 

Prosjekt Ingeniør:

Som Prosjekt Ingeniør vil du arbeide direkte med utvikling og gjennomføring av tekniske prosjekter, fra initiering til avslutning. Sentralt i jobben er oppgaven å utarbeide komplette løsninger i samarbeid med kunde og leverandører. Dette inkluderer å identifisere kundenes behov, utarbeide løsninger og sikre at prosjektene følger fastsatte tidslinjer og budsjett. Rollen involverer også regelmessig kommunikasjon med kunder og leverandører for å sikre at alle tekniske krav og kvalitetsstandarder oppfylles, og oppfølgning av prosjekter innen offshore og onshore aktiviteter.

 

Felles for begge stillingene, er at du kjenner deg igjen i personlige egenskaper som:

 • Ansvarsbevisst, strukturert, selvstendig og fleksibel
 • Løsningsorientert
 • Gode kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk
 • Engasjert og motivert
 • En driv til å fullføre
 • Læringsvillig

Hvem ser vi etter?

Vi søker kandidater med relevant fagbrev innen elektro eller automasjon, og en bachelorgrad eller fagskole er sterkt ønsket. For stillingen som Senior Ingeniør er det essensielt med omfattende erfaring fra lignende roller, mens stillingen som Prosjekt Ingeniør kan være egnet for de med mindre erfaring og som har riktig utdanningsbakgrunn. Ideelle kandidater vil være de som er løsningsorienterte, har gode samarbeidsevner, og som er faglig interessert, og har et ønske om å utvikle seg videre innen sin fagretning. Arbeidssted er i våre lokaler på Forus, men reisevirksomhet på land og offshore kan forekomme i anledning kunde og prosjektoppfølging.

 

Bli kjent med IKM Elektro

De siste årene har selskapet vært i stor vekst, og vokst fra 91 personer i 2021, til å nå være 180 ansatte. I tillegg har man gjennom IKM Elektrodrift, Ex-tech og Karsten Moholt sterke synergieffekter, og teller totalt mer enn 400 ansatte. Det gir selskapene flere bein å stå på, og sikrer selskapene trygge fremtidsutsikter hvor fokuset vil være innen olje- og gass, vannkraft, vindkraft og generell fornybarhet. 

IKM Gruppen som helhet skal være den største, mest komplette og mest konkurransedyktige tjenesteleverandøren innen energisektoren.

IKM Gruppen sysselsetter i dag ca. 3.500 ansatte og har en budsjettert omsetning for 2024 på 7 milliarder NOK. IKM består av to juridiske konsern, IKM Gruppen og IKM Invest AS.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: Senior Ingeniør / Prosjekt Ingeniør
Sted: Forus
Stillingstype: Fast
Antall: 3
Søknadsfrist: 9. juni 2024

Meld din interesse