Ønsker du å ta del i utviklingen av et av Norges mest spennende konsern?

Er du klar til å spille en nøkkelrolle i å forme fremtiden til HMSK-praksis hos et ledende norsk industrikonsern? IKM Gruppen, lokalisert i Sola, er på utkikk etter en dynamisk og proaktiv HMSK Rådgiver. Med 55 selskaper i vårt konsern, byr denne stillingen på unike utfordringer og muligheter for å påvirke HMSK-arbeidet på tvers av ulike industrier, og da spesielt innen energisektoren.

 

Hvorfor jobbe hos IKM Gruppen?

Hos IKM Gruppen får du muligheten til å jobbe i en konsern som puster for utvikling og hvor mulighetene er grenseløse. Vi tror på at en positiv innstilling og brennende engasjement er grunnlaget for suksess. Fra våre kontorer i Ljosheimvegen 14, like ved Sola sentrum, vil du finne et uformelt og dynamisk arbeidsmiljø, og du vil snart oppdage at latter og konkurranseinstinkt går hånd i hånd gjennom aktiviteter som bedriftsidrettslaget og Energistafetten.

I videoen kan du se hvordan det gikk da dine potensielle nye kollegaer ble utfordret på å oppsummere det gode arbeidsmiljøet; uten å si «Godt arbeidsmiljø». 

 

Hva innebærer jobben?

Som HMSK Rådgiver i IKM Gruppen vil du være ansvarlig for å utvikle og gjennomføre interne kurs og opplæringsmateriell som støtter våre ansattes kontinuerlige utvikling. Du vil også skape og implementere innovative HMS-kampanjer som fremmer et sikkert og positivt arbeidsmiljø. I tillegg til dette, vil rollen omfatte å gjennomføre både interne og eksterne revisjoner, i tillegg til generelt HMSK-arbeid. Jobben krever at du er en god kommunikator som kan fungere som et bindeledd mellom markedsavdelingen og HMSK-avdelingen, samt effektivt kan synliggjøre og implementere beste praksis på tvers av konsernet.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er flytende i norsk og engelsk, og som innehar praktisk erfaring fra HMSK-arbeid, og da spesielt feltarbeid. Kjennskap til internkontrollforskriften, ISO-standarder og arbeidsmiljøloven er en fordel. Selv om utdanningsbakgrunn innen relevante felt er verdifull, er det ikke et absolutt krav. Viktigst av alt er din evne til å identifisere forbedringsmuligheter og din kapasitet til å implementere disse i praksis. Hvis du er en energisk, løsningsorientert person som ikke bare følger beste praksis men også skaper dem, vil vi gjerne høre fra deg.

Bli kjent med IKM Gruppen

Vi skal være den største, mest komplette og mest konkurransedyktige tjenesteleverandøren innen energisektoren.

IKM Gruppen sysselsetter i dag ca. 3.500 ansatte og har en budsjettert omsetning for 2024 på 7 milliarder NOK. IKM består av to juridiske konsern, IKM Gruppen og IKM Invest AS.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: HMSK rådgiver
Sted: Sola
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 26. mai 2024

Meld din interesse