På jobbjakt?

Jobbmuligheter

Jobbmuligheter offshore

Ledige stillinger

Registrer din profil

Skal du ansette?

For bedrifter

Vår rekrutteringsprosess

Våre fagområder

Bemanning

Markedsføring

Om oss

Om Q10

Om Q10 Offshore

Medarbeidere

Kontakt

Vis kontaktinfo

Lie Blikk søker HR- og administrasjonsansvarlig

Som Lie Blikk sin nye HR- og administrasjonsansvarlig, vil du ta del i et selskap som har hatt en imponerende vekst, og som har satt seg store mål for tiden som kommer! 

Hva innebærer jobben?

I jobben vil du oppleve en variert hverdag, hvor det vil være et stort fokus innen HR relaterte arbeidsoppgaver, inkludert rekruttering, opplæring, prestasjonsstyring og medarbeiderengasjement. Vi ser etter deg som liker å jobbe med varierte arbeidsoppgaver på tvers av fagfelt. Du vil også ha en viktig rolle innen å utføre administrative oppgaver for å sikre at våre interne prosesser flyter så effektivt som mulig. 

Møt gjengen!

Bli kjent med den herlige kreativiteten hos Lie Blikk!

Hvem ser vi etter?

Først og fremst ser vi etter den riktige personen som kjenner at Lie Blikk er midt i blinken miljømessig og som ønsker å komme inn med positivt engasjement og idèer. Du vil oppleve at veien til beslutningstaker er kort, og at det er rom for å komme med innspill. Det ligger ingen spesifikke krav om utdannelse i bunn, men vi tror den rette personen har erfaring fra lignende stillinger, og er en person som trives med faglige utfordringer og vekstmuligheter i rollen. Den rette kandidaten er deg som liker å få ting gjort, som er proaktiv i en variert arbeidshverdag, og som innehar har noe teknisk kunnskap inn mot systembruk.

Videre er det viktig at du er dyktig til å kommunisere og bygge relasjoner på tvers av ulike nivåer i organisasjonen. Du bør være en strategisk tenker med en praktisk tilnærming til problemløsning, samt ha evnen til å håndtere flere oppgaver samtidig i et hektisk arbeidsmiljø. 

Hvorfor jobbe hos Lie Blikk?

Hos Lie Blikk står folkene og trivselen i fokus. Et lavt sykefravær viser at våre ansatte har det fint på jobb, og nå søker vi etter deg som vil bli med å gjøre arbeidshverdagen i Lie Blikk enda bedre!

Med folkene i fokus, har du alle muligheter til å bli med oss på en rekke kjekke aktiviteter. Vi drar på turer sammen, og en del av våre ansatte trives å legge inn en økt i ny og ne i vårt treningsrom.

Lie Blikk holder til i nydelige lokaler, sentralt plassert på Orstad. Utenfor vinduene kan du se togene på Jærbanen passere som en påminner at togstasjonen som tar deg eksempelvis til Stavanger på 24 minutter og Varhaug på 18 minutter, kun er en timinutters spasertur unna!

Du vil motta betingelser du vil være godt fornøyd med, og vi har gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Bli kjent med Lie Blikk

Vi er en stolt bedrift, forankret i en sterk og rik håndtverkstradisjon. Med et stort utvalg av spennende materialer og kreative arbeidere kan vi tilby løsninger som gjør bygg vakrere og mer holdbare, enten det gjelder hele fasader og tak, trapper og rekkverk, glass eller viktige detaljer som beslag og takrenner. 

Vi er en moderne bedrift, med over 45 års erfaring i bransjen, som evner å tenke nytt i takt med markedet og den teknologiske utviklingen. Vår måte å tilpasse oss på, gjør at vi langt på vei blir sett på som en foregangsbedrift. Vi starter i disse dager opp med full ISO-sertifisering.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: HR- og administrasjonsansvarlig
Sted: Klepp Stasjon
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 8. april 2024

Meld din interesse