På jobbjakt?

Jobbmuligheter

Jobbmuligheter offshore

Ledige stillinger

Registrer din profil

Skal du ansette?

For bedrifter

Vår rekrutteringsprosess

Våre fagområder

Bemanning

Markedsføring

Om oss

Om Q10

Om Q10 Offshore

Medarbeidere

Kontakt

Vis kontaktinfo

Skap fremtiden din hos Serigstad som vår nye montør!

Serigstad AS, etablert i 1864, er en pioner innen landbruksutstyr og maskiner. I år feirer vi 160 år med innovasjon, kvalitet og godt lag med bonden. Vi er stolte av våre produkter som spenner fra grashøsting og ensilering, til grovfôrhåndtering og fôring. Med spennende nye prosjekter og høy aktivitet, søker vi nå etter to dyktig nye medarbeider med solid mekanisk eller teknisk bakgrunn til vårt dedikerte team.

Hvorfor jobbe hos Serigstad?

Å jobbe i Serigstad betyr å være en del av et selskap som verdsetter nyskaping og kvalitet. Vi er dedikert til å utvikle løsninger som ikke bare møter, men overgår landbrukets behov. Her vil du ha muligheten til å vokse profesjonelt i et miljø som oppmuntrer til kreativitet og personlig utvikling. Vi tror på å gi våre ansatte rom til å utfolde seg, og hos oss vil du få muligheten til å påvirke og forme fremtidens landbruk.

 

Hva innebærer jobben?

Som montør hos Serigstad vil du ha en rolle i hjertet av produksjonen og sentral stilling i organisasjonen vår. Ditt primære ansvarsområde vil være montering og sammenstilling av våre kjente maskiner og produkter, en prosess som krever både presisjon og oppmerksomhet til detaljer.

Du vil bli involvert i alle stadier av produktutviklingen, fra første skisse til ferdig produkt, noe som gir deg en unik mulighet til å se bidraget ditt direkte, og påvirke din egen arbeidsdag i stor grad.

I produktutviklingen vil du bidra aktivt i testing av både nye og eksisterende produkter. Dette innebærer praktisk arbeid med å identifisere, diagnostisere og løse tekniske utfordringer, samt forslå forbedringer for å øke effektiviteten og kvaliteten på våre løsninger.

Videre vil du ta del i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre og oppdatere tekniske dokumenter, noe som krever både teknisk innsikt og evnen til å formidle kompleks informasjon på en forståelig måte.

Hvem ser vi etter?

Den ideelle kandidaten for stillingen som montør hos Serigstad har gjerne bakgrunn og erfaring som mekaniker og/eller tekniker. Praktisk erfaring og evne til å løse mekaniske og tekniske problemstillinger kan kompensere for formell utdanning.

Erfaring fra landbruket er en stor fordel, da det gir deg innsikt i de unike utfordringene og behovene i denne bransjen. Evnen til å utføre feilsøking og reparasjoner på en effektiv og nøyaktig måte er essensielt, da dette sikrer at våre produkter holder høy standard og kvalitet.

Som person ser vi etter noen som er en dyktig kommunikator og som trives i teamarbeid. Du bør være løsningsorientert, med en positiv innstilling til utfordringer, og ha evnen til å jobbe selvstendig og strukturert. Din tilnærming til arbeidet skal være systematisk, og du bør ha en naturlig nysgjerrighet og et ønske om kontinuerlig læring og utvikling.

Bli kjent med Serigstad

Serigstad sin visjon er å være et naturlig førstevalg for grovfôrløsninger og ensileringsutstyr. Vår forretningsidé er å tilby driftssikre og tilpasningsdyktige løsninger. Vårt mål er alltid å være konkurransedyktige på pris og kvalitet, med høy leveringsdyktighet og servicegrad.

Vi skal nå målene gjennom å være en pålitelig, trygg og serviceinnstilt utstyrsleverandør. Vi er fremoverlent, innovative og har «auge for siste finish».

Å bevare fôrkvaliteten og automatisere tungt og tidkrevende arbeid har verdi både for dyrene, for bonden og samfunnet.

For dyrene øker godt tilberedt fôr fôrinntaket og dyrevelferden. Økt dyrevelferd gir høyere produksjon med høyere kvalitet.

For bonden gir automatisering av tungt og tidkrevende arbeid en helsemessig gevinst, økt råderett over egen tid, og god dyrevelferd gir økt lønnsomhet og trivsel i fjøset. Mer tid til det som er viktig!

For samfunnet vil en effektiv og attraktiv bransje øke rekrutteringsgrunnlaget til landbruket, balansere behovet mellom behovet for jordvern og utbygging, og styrke nasjonens selvforsyningsgrad og selvstendighet.

Verdiene har både lokal og global betydning.

Er dette interessant, vil vi gjerne ha deg med på laget!

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Hege Kverme i Q10 eller Trond Gjermund Haugen, daglig leder i Serigstad AS.

E-post: hege@q-10.no

E-post: tgh@serigstad.no

Telefon Hege: 906 30 113

Telefon Trond Gjermund: 924 34 324

Stillingstittel: Montør
Sted: Bryne
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 30. april 2024

Meld din interesse