Europas ledende produsent av fôringsutstyr søker Automatiker eller deg med relevant fagbrev innen elektro

Hvorfor jobbe hos TKS Agri?

TKS Agri søker en dyktig og engasjert ressursperson innen elektro til vårt team på Kvernaland. Vi er en ledende leverandør av fôringssystemer for husdyr, og våre løsninger strekker seg fra manuelle betjente maskiner til helautomatiske systemer.

Våre maskiner er helelektriske og tilbyr en miljøvennlig løsning sammenlignet med dieseldrevet utstyr, noe som hjelper bønder med å spare tid og bruke ressurser mer effektivt. Som en del av vårt team vil du være med på å fremme bærekraftig landbruksproduksjon i tråd med Paris-avtalen og FNs bærekraftsmål.

Hos TKS Agri får du muligheten til å jobbe i et dynamisk og innovativt miljø hvor bærekraft står i fokus. Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag med muligheter for faglig utvikling og videreutdanning. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer som har omfattende kunnskap om produkter og prosesser. Våre betingelser vil du naturligvis være godt fornøyd med, og det gir deg gode forutsetninger for trivsel og faglig vekst.

 

Hva innebærer jobben?

Som ressursperson til elektroavdeling hos TKS Agri vil du ha en nøkkelrolle inn mot følgende arbeidsoppgaver:

 

 • Bygge og montere elektriske tavler.
 • Programmere Raspberry Pi.
 • Laste inn programmer i styringer.
 • Dokumentering av elektriske skjemaer og styringer og tegning
 • Tegne og verifisering av elektriske tegninger med SolidWorks Electrical.
 • Oppsett av elektronisk utstyr i vår elektromontasje.
 • Sikre optimal funksjon av våre styringer.
 • Aktivt jobbe med utviklingen av våre maskiner og tilpasningen av nye produkter.
 • Montere på spesialkraner innen industri elektro.
 • Bistand med service både internt og eksternt, og over telefon.
 • Sparringpartner for kollegaer
 • En ressurs for produksjonen.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har fagbrev som automatiker eller elektromontør eller annet relevant fagbrev innen elektro, og som har erfaring med testing av styringer og forståelse av elektriske skjemaer. Ferdigheter i tegning og verifisering av elektriske tegninger, samt erfaring med SolidWorks Electrical, er en fordel. Du bør ha praktisk erfaring med bygging av styringer og montering av tavler, samt programmering i eksempelvis Raspberry Pi. Kjennskap til Omron PLS, erfaring med industri elektro og montering på spesialkraner er også ønskelig. Vi verdsetter samarbeidsevne og en positiv holdning til å være en støttespiller for kollegaer og kunder.

 

Bli kjent med TKS Agri

TKS AGRI er en ledende leverandør av fôringssystemer for husdyr, og tilbyr en rekke maskiner fra manuelle betjente til helautomatiske systemer. Våre maskiner er helelektriske, og er en miljøvennlig løsning sammenlignet med dieseldrevet utstyr. Ved å bruke våre maskiner og tjenester kan bønder spare tid og bruke ressurser mer effektivt. Vi er forpliktet til å møte kravene i Paris-avtalen og FNs bærekraftsmål.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Hege Kverme i Q10.

E-post: hege@q-10.no

Telefon: 906 30 113

Stillingstittel: Automatiker / Elektromontør
Sted: Kvernaland
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 15. august 2024

Meld din interesse