CNC operatør eller laseroperatør på jakt etter nye utfordringer?

Turnmill og Cutbend er to dynamiske selskaper i Sandnes, sammen utgjør vi en totalpakke under Cutbend-paraplyen. Selv om vi opererer som separate enheter, deler vi en felles gruppelogo og et sterkt fellesskap med felles julebord, lunsjer, og aktiviteter. Hos oss er du ikke bare ansatt; du er en viktig del av et engasjerende og innovativt miljø. Nå søker de etter deres nye CNC operatør og laseroperatør til spennende og sentrale roller i selskapene!

Hvordan er det å jobbe hos Cutbend og Turnmill?

Trivsel

Vi tror at en trivelig arbeidsplass er avgjørende for individuell vekst og kollektiv suksess. Derfor har vi skapt et miljø som fremmer åpen kommunikasjon, respekt og støtte. Vi oppmuntrer til mangfold og inkludering, og alle ansatte oppfordres til å bringe sin kompetanse og perspektiver til bordet.

Arbeidsmiljø

Turnmill og Cutbend legger vekt på å skape et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø. Våre ansatte får varierte arbeidsoppgaver, direkte innflytelse på beslutninger og muligheten til å påta seg ansvar. Vi oppfordrer til initiativ og nyskapning.

Felleskap

Vi tror på styrken i fellesskapet. Våre ansatte på tvers av selskapene deler ikke bare en arbeidsplass, men har naturligvis også felles julebord, lunsjer og sosiale aktiviteter sammen. Dette skaper et sterkt bånd som går utover det faglige, og vi tror at samarbeidet på tvers av avdelinger og selskaper skaper en mer positiv og stimulerende arbeidskultur.

Vårt mål er å bygge en arbeidsplass der hver enkelt ansatt føler seg verdsatt, inspirert og motivert.

Hva innebærer jobben som CNC operatør hos Turnmill?

Vi søker en engasjert CNC-operatør til Turnmill, og vi tror at den ideelle kandidaten er en person med faglig kompetanse og erfaring fra CNC-styrte maskiner. Du trenger ikke nødvendigvis ha et fagbrev, men vi setter pris på praktisk kunnskap og evnen til å trives i en dynamisk arbeidssetting. Erfaring med programmering og tegningsforståelse vil være en stor fordel. Vi ser etter noen som kan gjøre seg godt forstått på norsk og som bringer struktur inn i arbeidshverdagen. Vi ønsker en kollega som er lærevillig, tar initiativ og trives med å ha varierte arbeidsoppgaver. Alder er ikke avgjørende; vi ser etter noen som er motivert til å bidra til selskapets vekst og utvikling.

Arbeidsoppgaver
• CNC-maskinering og fresing/dreiearbeid
• Direkte innflytelse på beslutninger og bidrag til selskapets vekst
• Varierte arbeidsoppgaver og mulighet til å påta seg ansvar
• Kombinert stilling med fokus på prising og implementering av systemer

Hva innebærer jobben som laseroperatør hos Cutbend?

For stillingen som laseroperatør hos Cutbend, søker vi etter en kandidat med solid faglig kompetanse, spesielt innen materialer, tegningstolkning og platearbeid. Kanskje du i dag jobber i en tradisjonell platearbeiderjobb og søker en ny utfordring hvor du kan ta ytterligere steg? Erfaring med fiberlaser er en fordel, men vi verdsetter også kunnskap innen Solidworks og Inventor for tegningsarbeid.

Vi ser spesielt etter noen som ønsker å utvikle seg videre og trives med å jobbe i et verksted. Alder er ikke avgjørende; vi er åpne for å gi muligheter til alle aldersgrupper. Vi ønsker å bygge et team av enkeltpersoner med forskjellige bakgrunner og kompetanser, inkludert sveis, maskinering, og annen relevant mekanisk erfaring.

Arbeidsoppgaver
• Produksjon/skjæring av materialer med Fiberlaser
• Tegningstolkning og materialkompetanse
• Aktiv deltakelse i selskapets utvikling og nytenkning

Hvem er Cutbend og Turnmill?

Med mer enn to tiår med ekspertise og spesialisering innen platebearbeiding, er Cutbend en pålitelig aktør med inngående kunnskap om markedet og kundenes behov. Vårt dedikerte team av erfarne operatører og ansatte sikrer en smidig prosess fra bestilling til levering, og vi har et sterkt fokus på effektivitet og kort leveringstid.

I 2023 ble Cutbend tildelt den prestisjetunge Gaselle-prisen, en anerkjennelse av vår fremragende vekst og suksess innen bransjen. Dette understreker vår posisjon som en ledende aktør innen platebearbeidingssektoren.

Med mål om å videreutvikle selskapet og opprettholde veksten, har Cutbend tatt skritt for å styrke sin posisjon i markedet. Som en del av denne strategien etableres det nye selskapet Weldarc den 1. desember, som spesialiserer seg på sveising. Dette vil bidra til å forbedre og spesialisere tjenestene våre ytterligere.

På vei mot en enda mer helhetlig tilnærming til produksjon, jobber Cutbend aktivt med en planlagt samlokalisering sammen med Weldarc og Turnmill. Denne samlokaliseringen vil ikke bare styrke samarbeidet mellom de ulike selskapene, men også bidra til å optimalisere produksjonsprosessene og tilby enda bedre løsninger for våre kunder.

Cutbend forblir dedikert til å betjene et bredt spekter av næringer, inkludert mekanisk industri, olje og gass, skipsverft, bygg og anlegg, møbelindustri, samferdsel, industridesign, samt fisk og oppdrett. Vi er stolte av vår evne til å levere skreddersydde produkter av høy kvalitet for alle våre kunder, uansett bransje.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.

E-post: kt@q-10.no

Telefon: 464 27 310

Stillingstittel: CNC operatør og laseroperatør
Sted: Sandnes
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: Snarest

Meld din interesse