På jobbjakt?

Jobbmuligheter

Jobbmuligheter offshore

Ledige stillinger

Registrer din profil

Skal du ansette?

For bedrifter

Vår rekrutteringsprosess

Våre fagområder

Bemanning

Markedsføring

Om oss

Om Q10

Q10 Offshore

Q10 Energy

Q10 MA

Medarbeidere

Kontakt

Vis kontaktinfo

Bygg fremtidens verksted hos Wellgrab – Vi søker tekniker/mekaniker!

Har du erfaring som tekniker eller mekaniker innen brønnservice? Gjerne du har kjennskap til nedihullsoperasjoner, elektronikk eller metallproduksjon? Da er du kanskje den vi ser etter. Wellgrab søker nå etter en erfaren tekniker/mekaniker til vårt nye verksted på Forus i Stavanger. Her får du muligheten til å bygge opp verkstedet fra bunnen av, og bidra til å skape et effektivt og godt arbeidsmiljø.

 

 

Hva innebærer jobben?

Som tekniker/mekaniker hos Wellgrab vil du spille en nøkkelrolle i vedlikeholdet og reparasjonen av vårt spesialutstyr for nedihullsoperasjoner. I 2016 begynte vårt team en omfattende prosess med å kartlegge og forstå begrensningene ved eksisterende verktøy. Etter to års intens utvikling ble vår innovative Wellgrab™-teknologi kommersialisert i desember 2018, og de første prosjektene ble igangsatt i juni 2019. Vår innsats har ført til flere internasjonale patenter og vi har i dag pågående og planlagte operasjoner i alle verdensdeler. Wellgrab ble solgt til Welltec i 2023 og er i dag et heleid selskap i Welltec-gruppen. 

I din rolle som tekniker/mekaniker vil du arbeide med vedlikehold og reparasjon av dette avanserte utstyret. Dette innebærer å håndtere komplekse elektroniske systemer, behandle og bearbeide ståldeler, samt bruke dreiebenk for presisjonsarbeid. Du vil være en del av et dynamisk team og ha en aktiv rolle i utviklingen og organiseringen av vårt nyetablerte verksted. Dette gir deg en unik mulighet til å bidra til hvordan verkstedet skal fungere og hvordan vi håndterer våre prosjekter.

Arbeidet ditt vil være variert og utfordrende, og det krever både teknisk ekspertise og evnen til å tilpasse seg et hektisk arbeidsmiljø. Du vil jobbe tett med andre erfarne teknikere og bidra til å sikre at vårt utstyr fungerer optimalt, slik at vi kan opprettholde vår høye standard i alle våre operasjoner.

Hvorfor jobbe hos Wellgrab?

«Etter at vi ble en del at Welltec opplever vi en sterk vekst i etterspørselen etter våre unike løsninger. For å nå våre mål ønsker vi å styrke teamet vårt med en strukturert, selvstendig person som liker å ta på seg nye utfordringer og ikke minst jobbe i team»

Roy Kristiansen

Wellgrab – Welltec Fishing Solutions

«I Wellgrab har vi en lettbeint stemning uten gnagsår, høy takhøyde i et meget godt og profesjonelt arbeidsmiljø. 

Vi trenger en ny vinnerskalle på laget! Den mest pålitelige måten å forutsi fremtiden på, er å bli med å skape den!»

Geir Magne Johnsen

Wellgrab – Welltec Fishing Solutions

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som har solid erfaring som tekniker eller mekaniker med en bakgrunn i brønnservice og nedihullsoperasjoner. Du bør ha en grundig forståelse av mekaniske systemer og en praktisk tilnærming til arbeid som involverer både elektronikk og metallproduksjon. Erfaring med behandling av ståldeler og bruk av dreiebenk vil være en betydelig fordel.

Vi ser etter en person som er selvdreven og kan jobbe effektivt både individuelt og i team. Du må være i stand til å håndtere teknisk utfordrende oppgaver i et travelt miljø, samtidig som du bidrar til et positivt arbeidsmiljø. Din evne til å ta initiativ, ta raske beslutninger og tilpasse deg nye situasjoner vil være avgjørende for suksess i denne rollen.

Alder er ikke en begrensning; vi verdsetter erfaring og kompetanse, uavhengig av hvor mange år du har bak deg. Det viktigste er at du har en solid faglig bakgrunn og en proaktiv holdning.

Vi ønsker at du har en naturlig evne til å samarbeide med andre og en vilje til å bidra til utviklingen av vårt nye verksted. Din evne til å se løsninger fremfor problemer, kombinert med en grundig arbeidsmetode og teknisk innsikt, vil være en stor fordel.

 

Hvorfor jobbe hos Wellgrab?

Hos Wellgrab får du muligheten til å bli en del av et arbeidsmiljø som kombinerer innovasjon med en sterk teamånd. Vår arbeidsplass er preget av en kultur hvor vi verdsetter samarbeid, fleksibilitet og personlig utvikling. 

Vi tilbyr et dynamisk arbeidsmiljø der ingen dager er like. I tillegg til det tekniske arbeidet, får du frihet til å påvirke hvordan vi organiserer og utvikler våre prosesser. Vårt mål er å skape en arbeidsplass der du trives og har muligheten til å vokse, både faglig og personlig. 

En annen fordel ved å jobbe hos Wellgrab er vår fleksible arbeidskultur. Vi gir deg muligheten til å styre din egen arbeidsdag, noe som gir deg frihet til å balansere jobb og fritid på en måte som passer deg. 

Vi legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø og kollegialt samarbeid. Dette inkluderer alt fra å fullføre krevende oppdrag til å markere våre prestasjoner med små feiringer. Vi tror på en balansert tilnærming, hvor det å ha det gøy på jobb er en viktig del av suksessen.

Wellgrab er også opptatt av din helse og trivsel. Vår kantine tilbyr god mat som gir deg energi gjennom dagen, og man har tilgang på et velutstyrt treningsrom, og muligheten for å terpe putter egenskapene i forkant av en runde på Sola Golfklubb som ligger kun et middels slag med driveren fra kontoret. 

Kort sagt, hos Wellgrab får du en mulighet til å være med på å bygge noe nytt, utvikle dine ferdigheter, og være en del av et team som verdsetter samarbeid og personlig utvikling.

The Wellgrab Way

Vi har gjort det til vårt oppdrag å definere fremtiden for intervensjoner. Vi forsto at bransjen var på et overgangspunkt, og digitalisering av wireline-verktøy ble en nøkkelkrav. Verktøyene måtte styres og kommuniseres med mens de var i brønnen.

Det var på tide å kaste ut den gamle verktøykassen og erstatte den med en brønnrobot, et verktøy som kunne erstatte dem alle. Vi er innovatørene bak Wellgrab™teknologien.

Fra 2016 jobbet Wellgrab-teamet hardt for å identifisere begrensningene ved eksisterende verktøy. Etter 2 års utvikling ble teknologien kommersialisert i desember 2018, med de første prosjektene i juni 2019. Etter vellykkede operasjoner signerte vi en global avtale med Welltec for Wellgrab™-teknologien.

I august 2019 sikret vi flere investorer, og dette ble ytterligere styrket i 2020 da vi fikk støtte fra Norges forskningsråd. Wellgrab ble kjøpt opp av Welltec i 2023.

Vi har ledet, og fortsetter å lede, den digitale overgangen for intervensjonsverktøy.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Lotte Soma i Q10.

E-post: lotte@q-10.no

Telefon: 478 09 055

Stillingstittel: Mekaniker
Sted: Forus
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Søknadsfrist: 8. september 2024

Meld din interesse